Såäree

Vad finns de att va glad för? typ inget, spec inte när alla är sura på mej hela tiden,
jag vet att alla HATAR mej, men ni behöver fan inte påminna mej om de hela tiden, de blir bara värre då..
Jag orkar seriöst inte med de här längre, all jävla skit som jag får hela tiden, och skit för sånt jag inte ens gjort.. de börjar bli lite smått irriterande vid de här laget lixom !

Aja, vad ger de att leva detta skit liv =/

Pusspuss

Haha så äre ;)

Har inte så mkt att skriva om, har inte gjort så mkt idag, har suttit vid datorn sen kl 12.00 idag, och så mkt mer än de har jag inte gjort lixom ;)


Så jag tänkte bjuda på en EGO bild


den är nytagen, tog den idag innan  jag gick till skolan (A)

spårade elr ? ;)

Hahah jämt när man är med er så spårar man.. Jag amanda och tim kan seriöst inte vara med varan utan att spåra ;)
Men skoj som fan har vi då varje gång jag är med er :) igår hoppa vii på studsmattan som tim redan satt fram även fast de är massa snö kvar :O lite konstigt men är man en TIM så är man ;) ( de har snöa hela natten tyyp :o  )

Idag har de inte hänt så mkt, jag har mest bara tagit de lungt för att jag va lite sliten från gårdagen, när vii både gick och cyklade långt.. vi gick från tim upp till ica maxi och de är en jävligt bra bit, typ 3 km elr va de nu är, vi gick dit för att köpa godis, men när vi väl kom dit vare ingen som va godis sugen längre typ, men vi köpte lite iaf ;) bara för att vi gått så långt, och när vi kom hem körde vi CS turnering, de gick sämst för jag å amanda, men de är ju inte precis vårat fel att tim typ är kung på CS ? :O

men nu ska jag gå och städa lite mer i mitt rum, för de behövs verkligen !

Pusspuss

börjar fan bli bra igen ;)

Nuu äntligen börjar allt kännas som vanligt igen ;)
de är faktiskt rätt skönt om jag ska vara ärlig!

inte så mkt depp längre iaf ;)

Men hur som helst, så har jag varit på stan idag, jag va med lina att taag ;)<3
Sen träffa hon och jag Zebbe å Hampus,<3 vi va med dom ett tag, sen när lina for till nicke hade jag inte nå att göra, så jag gick och kolla lite, då träffa jag hampus, för zebbe hade farit hem, så jag va med han i typ 45 min<3
Sen skulle han va med nån men vet inte vem (A)
Och på bussen hem sen träffa jag emma, vi snacka om typ allt möjligt, för de va ett tag sen jag träffa hon ;)
Haha ante om du såg att jag skratta åt dej idag så vare för att du såg så ensam och över given ut (A) FÖRLÅT :)

Jaja, de är bara att försöka

de är hur svårt som helst, spec när man tänker på allt vi gjort/bestämt, så känns allt ännu mer förjävligt, och de känns som att hela livet har tappat sin mening, att allt är borta,

Men vad finns de man kan göra ? nu äre så här de är och man får väl försöka leva med alla känslor och tankar.
även fast jag vet hur svårt de varit hittils, så fort jag tänker på nå av de vi gjort/bestämt börjar de rinna tårar ner för mina kinder, (A)
Allt känns så otroligt meningslöst !

Jag älskar dej fortfarande! <3

Depp depp depp läs de för fan inte, du blir ba deprimerad!

Jag va så in i helvete kär idej asså gör du som du gjort, jag kan fortfarande inte fatta att de är sant :/ elr jag försöker så gott jag kan att intala mej själv att de är på riktigt..
jag kommer fan aldrig glömma bort dej,

Jag har sakt att jag alltid ska älska dej och de är sant, för de kommer jag att göra
Jag älskar dej fortfarande, även om du inte tror de..

ily<3


thihi

Kommer inte skriva nå i helgen för jag är i boliden så jag tror inte jag kom ha tid att skriva då.. :)

men hur som helst har jag hunnit träffa älsk i typ en timme idag<3
han köpte nya skor, ny jack och en ny keps, bortskämd unge skulle jag kunna kalla de ;) menmen.. nu ska vi inte vara avis här asså.. ;)

men hur som helst så far jag till boliden ikv, och i morrn ska vi fara och åka snowbord :D hoppas bara att nicke å johan å dom kommer, skulle bli jävligt mkt roligare då ;)
Men kommer dom inte så får man väl leva med de, kommer bli lite svårt menmen..

Jag orkar inte göra ett långt inlägg nu för jag är lat idag ;)

Niklas jag älskar dej<3

Pusspuss

Läs för fan inte skiten

Asså de är en sak jag aldrig riktigt har fattat.. ni alla är sura på han ? men de är ingen jävel som är sur på mej? de har jag aldrig fattat, de va ju för fan lika mkt mitt fel att de blev som de blev ?
hade de aldrig hänt hade ni säkert varit vänner nu, och ingen hade varit sur på dej, då hade inte varit så här, då hade de kanske varit som de va förr, att alla kunde vara med varan och vi skratta och höll på hur mkt som helst, men nu är allt ett rent helvete, och alla är sura på DEJ ( han ) de fattar jag fan inte, de va ju inte bara ditt fel, de va ju lika mkt MITT fel att de blev/är som de är nu!

Ni är ovänner för en skit sak egentligen, vi har ju sakt förlåt och sakt att de aldrig ska hända igen, för de va fel och dåligt samvete hade då ialla fall jag så in i helvete..

Du har mist en jävligt bra kompis egentligen, de finns egentligen inget ont i den pajken, men nu äre ju du som bestämmer hur du vill ha de, och om de är så hrär du vill ha de så får du väl ha de så då, de är ju inget jag kan göra åt iaf!

I fall nån av er läser de här så vill jag bara säga att jag saknar tiden,!

rubrik

Idag finns de typ inte så mkt att skriva om, de har inte varit nån spec dag eller så alls..
förutom att jag typ har lyckats övertala niklas att följa med till byggsiljum och åka på lördag, skulle va kul om han följ, för de är inte så kul att åka själv, maria emilia å dom ska ju med men ändå.. :) vill att han ska vara med ändå :D

Asså snacka jag med lina idag, och hon å fanny ska med till nicke den 27de, fyfan vad jag längtar, för vi kommer ha så himmla skoj så de är inte klogt ;)
men nu ska jag dra och äta någonting för jag är lite små hungrig, och efter jag ätit nåt ska jag nog se nån film eller nåt :)

Lina jag saknar dej<3
Niklas jag älskar dej<3

Pusspuss

Fyfan va skoj asså =)

Orkade / glömde att skriva igår, men nu skriver jag jue (A)

Helgen har varit hur bra som helst, typ bästa helgen hos dej älsk<3
Har kört lite skoter=)
asså har jag åkt pulka med nattis jossan pernilla bella jonny asså lillrickard :D de va skoj som fan, men man blev ganska blööt (A)
Och igår kväll efter maten körde jag nicke bella jonny pernilla jossan nattis och daniel herren på tepan.. de va skoj, men de gick inte så bra för oss, vi körde killarna mot tjejerna.. och vi tjejer förlora så klart, även fast vi gick två på samma så flög vi iväg ändå, vi är nog lite för klena och dom för starka skulle jag kunna tro (A)
Men danne sa iaf att vi måste göra om de den 27de dåå jag kommer nästa gång för han tyckte de va skit kul att putta ner mej, han har typ retats med mej hela jävla helgen :), men de har då varit skoj, och vi har typ skratta så in i helvete hela helgen ;) de har varit en underbart kul helg som måste göras om väldigt snart :)<3


Niklas jag älskar dej mest i världen<33

rubrik

Jag skrev aldrig igår, för jag va tvungen att plugga... vi har typ TVÅ prov idag :O  nån kan gärna få komma å hjälpa mej,för jag tror inte de kommer gå så himmla jätte bra om jag ska vara helt ärlig.. men de går väl som de går helt enkelt :)

Men hur som helst, idag efter skolan åker jag till jörn, och är där till på sönda =) JIPPI
Får vara med älsk hela helgen, fan va skönt att få komma dit, jag har saknat stället länge nu, de är kung att vara där, alla är så jävla underbara,
Jag älskar er allihopa<3

Så jag kommer nog inte kunna skriva nåt fören på söndag när jag kommer hem, för dom har ju typ nästan nyss flytta så dom har ju inge interner eller så, och då blir de lite svårt att skriva, men om dom får in de eller om vi far till rille nån dag så lovar jag att jag ska försöka hinna skriva ialla fall ett litet snabbt inlägg, får sumera kort om vad som hänt helt enkelt ;)

Men nu ska jag gå och packa de sista och sminka mej så att jag är klar för skolan sen, för jag måste ha packa klart efter skolan för bussen till jörn går 16.35 och vi slutar halv fyra, så jag hinner ju inte packa eller nåt.. :)

Niklas jag älskar dej<3

Pusspuss

Haha vad säger man ? :)Lina och niklas är bland dom mest underbara i mitt liv<3

Lina du finns alltid där om man vill prata, dej kan jag prata med allt om, du både lyssnar och förstår<3

Niklas du är den mest underbara person som finns i mitt liv, jag älskar dej<3

Alla underbara stunder med er kommer jag alldrig glömma<3
Vill alltid att de ska vara vi tre<3
Jag får absolut inte glömma min underbara bror som jag avgudar till 1000<3
Jag älskar dej nu bror och jag kommer alltid göra de, för du betyder så otroligt mkt,
sen du kom in i mitt liv har allt blivit mkt roligare, dej kan man alltid prata med =)
Du kanske inte alltid fattar vad man menar, men du finns ändå alltid där (A) och de är jag jävligt tacksam för<33

Jag saknar och älskar er allihopa<3

Pusspuss

Jaadu, dålig på rubriker... ;)

Idag var jag ju som sakt med amanda efter skolan vi hade rätt kul, även fast vi inte gjorde så mkt, vi typ mest satt och snacka om massa saker, typ mest om sånt som hänt i somras och sånt, typ gammla minnen sånt som man längtar tillbaka till, de som man vill ska hända igen, en ny tid fast med samma saker som man gjode i somras, typ festivalen och alla sånna minnen som man har, dom minnenrna som man aldrig vill glömma =)
Vi har gjort så mkt tsm som man vill uppleva igen så de är inte sant asså... fan vad vi kinga då vi är i farten!
 
Som den kvällen jag och amanda sov hos lillamanda i hennes  mammas sovstyga, när vi skulle ha filmkväll men de spåra lite, för ni hade fått i er för mkt monster och redbull, så ni sprang runt amandas kvarter i bara BH och TROSOR! medan jag inte orkade för jag va inte de minsta påverkad av allt vi druckit, ändå hade jag typ druckit lika mkt som nu ;)
Haha fan vad man kan skratta åt sånna minnen idag asså, men man kan då konstatera att vi haft jävligt skoj tillsammans! =)

Hahah nu ska jag inte prata om alla minnen för då börjar man bara längta tillbaka alldeles för mkt, och nu vill vi inte bli ledsna över de som hänt för länge sen, nu ska vi tänka på att vi ska försöka skaffa nya fina minnen! för de är vi bra på, tex den dagen vi skolka en halv dag för att fara ner till stan och fara på Campus.
bara för att Niklas och Alex va där.. :) men skoj va de iaf :D

Nu känner jag för en ego bild i slutet ;)B.nilsson

Pusspuss

rubrikHejhopp gummi snopp =)

Idag på hk:n bakade vi bullar =)
Och till de drack vi mjölk, de va gott så in i satan =)

Asså efter skolan ( alldså nu ) är jag med lillamanda :D
vi ska kanske vara med superTIM sen ;)
Då ska vi nog busa lite som vi alltid gör, de blir nog rätt spårat skulle jag kunna tänka mej! =)
Vi har alltid superduper kul lixom =)

skriver kanske mer ikv, och berättar vad som hände ;)

Pusspuss


Kollade och hittade massa =)

Tittade och hittade massa gammla och nya bilder som jag tyckte borde få va med :)
Redbull ger vingar, de verkar amanda just insett ;)Tydligen jag också ;)Festivalen i sommras, nåt jag alltid kommer minnas, den dagen va speciell <3Niklas jag älskar dej<3 Du är de bästa som finns på denna jord!<33

rubrik

Jag har världens bästa bror&vän<33Jag älskar dej bror, du betyder så otroligt mkt<3

rubrik

Nu har du åkt, fan vad jag saknar dej, och jag vill så gärna att du ska komma tillbaka<3
jag vet att jag inte varit så jävla snäll i helgen, så på ett vis fattar jag faktiskt att du inte ville stanna längre, de hade nog inte jag heller gjort om jag hade varit i dina kläder.. men jag ville inte att de skulle bli så, fan vad dåligt samvete jag har, jag vill att allt ska bli ogjort.... HELVETE HELVETE! jag är så jävla dum så de är inte sant, att man kan göra så mot nån som man verkligen gillar, jag fattar hur du kännder de, <3 ( men jag blir ledsen när du säger att du inte är nåhot att vara kär i! ) för om du inte skulle vara de skulle jag ju inte vara kär i dej fattaru väl<33

Men hursom helst, idag har jag städat hela mitt rum, inte spec kul men.. men de ju något som måste göras ibland, de är ju inte spec kul att vara där inne när de ligger typ kläder överallt, typ på golvet, i fotöljen typ öveallt vare kläder och grejer. men de är borta nu :D

                             Saknar dej Lina<3
                 
4 månader med dej älskling är dom bästa i mitt liv! JAG ÄLSKAR DEJ<33

rubrik

Saknar de som fan, jag vill tillbaka har fan aldrig haft så jävla kul som jag haft de här lovet =) fyfan vad jag längtar tillbaka, den 27 med er kommer ju fan äga hela världen, amanda tim nicke lina johan rille osv osv fan va skoj den helgen kommer  vara, längtar som fan redan nu asså =)

hahaha, nu kan jag ju kanske berätta lite om mitt lov (= har ju varit hos nicke typ halva lovet, skoj som fan vare, vi har varit med hans bror typ hela tiden å kört skoter, de va skoj som fan, asså har jag till å med kört SJÄLV! de va jag lite stolt över i början, men inte så mkt nu längre, jag va åk rädd som fan när jag åkte med johan å nicke, men inte då jag åkte med björn, och varför vet jag inte, för han körde minst lika fort som dom... hahah, men hur som haver, såvare skoj iaf, =)=) jag vill då jäkligt gärna göra om de igen :D:D<3

Asså just de, sorry att jag inte skrivit på ett tag, men de är för att jag inte varit hemma, men nu ska jag börja skriva oftare igen, de lovar jag :D