rubrik

hihi, vii hade friluftsdag idag, de va väl typ rätt skoj iaf, lite av de typ =)
men hursom helst fick jag veta idag att nicke är ledig på freda, så jag ska typ fara dit redan imorrn, asså typ ta ledigt från skolan så jag kan vara med nicke picke =) asså johan då förstås, för annars blir nicke ledsen om han inte får vara med sin bror.. vii ska väl typ köra skoter och så skulle jag tro eller nå sånt =) de blir väl rätt skoj skulle jag kunna tro, om jag inte dör på kuppen, men de lär ju merkas, =(
hoppas att vi får de skoj ihelgen iaf, jag vet inte om jag längtar lika mkt som jag gjort förr, menmen de blir säkert bra ändå:D

haha, btw jag spela ju match igår, och då blev jag utvisad :( haha, men de va ingen farlig grej jag blev utvisad för så jag pallade inte bry mej så hårt, fick ändå bara två min ;)
Pusspuss

rubrik

Ja, idag ska jag då spela match =) ( bilden har ingen med de att göra, men den va snygg så då fick den va me )
Jag hoppas att matchen går bra =) de borde den göra, va ju med förra året också =)

Och idag skulle nicke hans mamma och pappa kanske komma förbi och fika =) för nicke va tvungen att fara till stan och köpa nya skor! han hade tydligen gått sönder, hahah jag är inte spec förvånad över de om jag ska vara ärlig! ( varför de vet jag inte )
Men snart äre ju skola också, vi får väl se om jag ens är hemma då han kommer, skulle va kul.. men jag ska ju till han på freda så de spelar egentligen inte så jätte stor roll, menmen.. lite förhoppning har man väl ändå gissar jag :)

I morrn har vi prov också :( men de borde gå bra ändå, för jag kan typ de mesta tror jag, ändå har jag varit sjuk ganska mkt då vi hållt på med orkunskap och sånt skit i svenskan..
Och på torsda ska väl jag och amanda ha våran efterlänktade kvarsittning ( NOOOT )
Vii vill inte men måste väl, för våra lärare har kommit på att vi måste ha de bara för att vi ( råka ) skola förra veckan, ändå missa vi inget spec egentligen, men vi måste ändå :( de suger, men de är ju bättre att göra bort de nu, än att vänta med den och ta den senare =)

men nu ska jag pysa iväg och göra mej klar innan jag ska gå till skolan =)
Pusspuss

rubrik

Idag har jag kommit fram till att jag är trög och helt jävla efterbliven, jag fick dock hjälp att jesper amanda och rasmus att komma fram till de, nicke hjälpte nog också till lite ;)
men är jag trög och efterbliven får jag väl vara de då, jag mår ju som inte sämre av de iaf, tror jag då inte (A)

Haha, i morrn ska jag spela hockey match mot emilia, vi får väl se hur de går, inte så bra skulle jag lixom tro iaf, för jag är typ sämst på att åka skridskor (A) men man får väl göra sitt bästa av saken och hoppas på de bästa :) jag hoppas att jag inte ska ramla iaf, för då blir de lixom typ lite pinsamt, menmen :)

idag har jag varit på stan och köpt födelsedags present till mamma pappa och nattis :) hoppas att dom blir glada för de jag köpt :) tänker inte avslöja vad de är försen senare, i fall nån skulle råka läsa de av dom.. (A) då blire ju inte så kul lixom..
Och när jag for till stan trodde jag att jag skulle dö, för när vi hade åkt en bit upptäckte jag att jag hade glömt min mobil hemma på köks bordet, de va inte så smart menmen, ibland måste man klara av att leva utan den ett tag, även om jag vet att de är svårt, men de finns inte så mkt att göra åt den saken ;)

Nu ska jag iaf gå och packa tror jag ;)
Pusspuss

rubrik

thihi jag vakna typ halv tolv idag ;D och när jag då kollade på mobilen hade jag fått typ 15 sms, gissa vem dom va från ? jo niklas så klart =)
 
Men i alla fall så har jag varit på burträsk marknaden med mamma och pappa idag, rätt skoj om jag ska vara ärlig :)
jag köpte en födelsedags present till min pappa, för han fyller snart år :)
asså köpte jag en Dc tröja till mej själv :D
och mamma köpte tre munkar som vi åt i bilen innan vi åkte hem, de va typ gott :) men jag har bestämmt mej för att sluta äta massa godsaker, de är inte bra för kroppen, man blir bara tjock av de och de är inte så braa...

Och just ja, får ju inte glömma att skriva om gårdaggen, när jag gick typ hur långt som helst, skulle inte förvåna mej om de va typ 4 mil eller nåt sånt, men de va skönt att på frisk luft, men jag va helt död när jag kom hem igen ;P
och efter middan for jag ju till farfar eftersom han fyllde år då, min faster och hennes kille va där, men dom for typ nästan på dirr när jag kom.. asså fick jagf ju tårta då så klart :D de va gott men jag fick ont i magen :(
Och sen på kvällen for jag på Ug, kanske inte de mest roliga menmen, hade då iaf nåt att göra :)

Pusspuss

rubrik

Går dagen med dej jocke glöms aldrig :) så mkt skratt, asså min fina bejl i ok backen, tur bara att nicke johan och hillar körde åt andra hållet så att dom inte såg nåt(A) hade dom sätt hade de väl varit ännu mer pinit än vad de redan va, för johan måste typ tycka att jag är super konstig, men vill han de så äre hans problem, inte mitt =)

Men hursom helst så fick jag träffa nicke igår iaf :D<3 de va väl kul på ett sätt fast på ett sätt inte typ... menmen skit samma försöker glömma de där nu..
asså fatta mkt motion jag fick igår asså, jag gick typ hur långt som helst, kul vare iaf :)

idag ska jag nog inte göra så mkt förutom att jag ska till farfar senare ikv, för han fyller nämligen år idag =)
asså ska jag nog vara med jockepocke, bara för att han har så bra humor :D

Jadu

Ska till boliden i helgen då, så jag kommer nog kanske inte skriva nåt förän på månda, men vi ser ju =)
I kväll ska jag i alla fall vara med Jocke, har inte varit med han på typ hur länge som helst känns de som iaf =) men vi ser väl hur de blir, de brukar vara skoj att vara med han nästan jämt iaf =)
Och i morrn fyller min farfar år så då ska jag väl dit och gratta han lite :)

Idag kolla vi på no:n nån himmla lungkapacitet och jag hade inte så bra men 3,2 hade jag, kanske inte de bästa för den som hade bäst i klassen hade 4,6 menmen =) bättre lycka nästa gång :D

Pusspuss

rubrik

Vet lixom inte om jag vågar skriva om de som hänt igår, för då tycker bara alla att jag är cp som gör de, men jag kan ju iaf säga att de va rätt kul =)
Amanda&Amanda gårdagen glömmer jag fan inte<3

Och igår kväll när jag va hos lillamanda så gick min mobil sönder också :( de va ju inte precis de som jag ville skulle hända, de är typ 1000000 gången den går sönder, de är inte kul.. mamma skulle lämna in den idag när hon va på stan, men de fick hon inte, för de va nå papper sen förra gången den va inne som vi va tvunga att ta med, asså sa dom att jag kanske skulle få en ny eftersom den varit på lagning förr :D då blev jag glad :D:D

Och om denna dag vet jag inte om de finns så mkt att säga, har typ varit på skolan så klart ju, asså har jag packat lite för i morrn far jag till boliden =) de kommer väl bli rätt kul ska typ vara med JOCKE :D:D

min nya blogg!

Hej min nya blogg!
Jag har haft blogg förr men jag skrev aldrig så jag tog bort den för de blev tråkigt..
Så nu har jag en ny och jag har lovar mej själv att börja skriva oftare =)

Välkommen till min nya blogg!