Äntligen fredag

Denna skoldag var rent utsagt förjävlig, har gått runt och varit trött och på skit humör hela dagen. 
 
Efter skolan mötte jag upp världens finaste, och vi gick vidare till Tatung för att äta midda med hans mamma. Sjukt jävla gott, och nu är jag genast på mycket bättre humör!

Ikväll blir de nog att förtära lite alkohol, och vistas på matfesten och umgås med trevligt människor, känner att detta kommer bli en toppen kväll!!

Så nu ska jag springa in i duchen och sen göra mig klar, så att jag är klar när Marcus kommer! :)
 

@Skolan

Nu har vi bara 2lektioner kvar för denna dag, känns jävligt skönt!
Efter skolan blir de att gå till Lovisa och hälsa på en stund, för att kolla in hennes nya lägenhet osv.
Och sen när jag kommer hem ikväll någongång blir de att göra Historia läxan och sista delan av Hälsopedagogiken.
Så ikväll har jag fullt upp kan jag säga! :)

Nej nu ska jag åter gå till att fortsätta jobba!

Hell Yeah

Denna skoldag har typ bara flygit förbi, vilket är jävligt skönt!

Jag som hade tänkt vara duktig och sätta mig och göra klart alla tusen uppgifter som ska vara inne nästa vecka, men såklart så hade jag ju glömt bokjäveln me alla papper i skåpet... Min vanliga tur...
Så istället har jag tänkt ta min underbara dator och lägga mig i sängen och se någon bra film! =)

Det bästa som finns är att komma hem till dig

Denna skoldag var enda inte allt för jobbig, hade bara tre lektioner, men på Hälsopedagogiken fick vi världens uppgift vi skulle göra, och jag tänkte bara " ÅH nej döda mig långsamt " Men tro de eller ej, den är nästan klar, första delen är färdigskriven och reda att skickas in, den andra delen är halv klar, sen återstår de bara dom två resterande, som jag hade tänkt ta tag i imorgon. 
 
När jag kom hem från skolan kröp jag ner i sängen och myste med min pojke som legat hemma och sovit hela dagen typ, och sen middagen har vi bara legat framför tv:n och haft de allmänt bra, och nu ligger han och sover igen, han mår illa mitt lillhjärta! Hoppas de går över!

Så nu ska jag ta och komma på något vettigt eller ovettigt att sysselsätta mig med ett tag! :)
 

Måndag = Skola

Ja då var de måndag igen då, vilket är samma sak som skola... Tungt som fan att ta sig upp imorse eftersom jag somande så himla sent inatt..
Men nu är jag här, och andra lektionen har redan hunnit vara i nästan en timme.
Sen har vi hål i typ 3 timmar eller något sånt....
Slutar 4 idag, vilket suger jävligt hårt! Men en liten tröst är ju iallafall att Älskligen hämtar mig när vi slutar idag! ;D
 
Nej nu ska jag fortsätta jobba med arbetet så att jag kommer framåt någongång så jag slipper jobba hemma!

Saknaden gör ont

Kan ju säga direkt att detta har varit en skit jävla helt, helt värdelös med andra ord.
 

Lördag

Gårkvällen spenderades i bilen uppe på gokart banan med finaste Tina, och vi satt och pratade om allt möjligt, for hem vid halv9 typ och då hoppade jag in i duschen och sen gick jag och la mig framför tv:n resten av kvällen, somnade hyfsat tidigt endå!
 
Denna dag började tidigt, redan kl8 vaknade jag.
Gick upp vid halv 9 för att käka frukost med päronen, sen vid halv10 for vi i väg till Holmsvattnet för att kolla på några grejer med Per pappas kompis.
När vi kom hem for jag och pappa ut och övningskörde en sväng, vilket gick galant.
 
Och vad kvällen har att erbjuda?! Ja de återstår fortfarande att se, kanske blir Ume, men inget är helt bestämt än, får väl se vad som händer, beror ju helt på när Marcus har tänkt höra av sig! :)

Inte en jätte bra dag

Kan väl inte direkt påstå att detta varit en toppen dag?
Började med att jag var jätte trött imorse, så gick upp lite senare än planerat, därför ingen frukost, och därefter de pissiga humöret också. Och eftersom de var jävligt äcklig mat på skolan så blev ju inte direkt humöret bättre efter lunchen heller, och huvudvärken gjorde sig kompis med mig. Vilket gjorde att mitt humör sjönk ännu mer, så idag har jag mest varit sur och bara allmänt jävla less på allting.
Hoppas att morgondagen blir bättre.
 
Kvällens planer är väl att försöka städa upp i rummet om jag hittar orken till de. Annars blir de nog att bara mysa ner sig i sängen och ligga och glo på tv hela kvällen. Huvudvärken är fortfarande min kompis, och humöret är fortfarande i botten, så jag kan då konstatera att detta varit en skit jävla fitt dag!
Så ikväll ska jag försöka göra en tidig kväll och hoppas på att jag vaknar upp med ett betydligt bättre humör imorgon! =)

Då har allvaret börjat igen då

Ja då var andra dagen för denna termin avklarad, och hittentills känns de faktiskt helt okej!
Nog för att vårat schema suger mer än allt annat, men de kommer nog gå bra enda! Och snart börjar vi med praktik 3 dagar i veckan, så då kommer man inte bli lika less på att sitta vid skolbänken heller. Vi har även fått massa nya lärare, vilket känns kul! Även massa nya ämen som vi inte hade förra året, vilket också känns kul!
Så nu är de bara att ta tag i de där med skolan, så att man får lite bättre betyg än förra året..
 
Kvällens planer var väl egentligen basket med brudarna, men vi får se om jag orkar, för just nu känner jag inte alls taggen, känner bara för att hoppa in i duschen och sen lägga mig och se tv resten av kvällen!
Har inte direkt varit en toppen dag, känner verkligen inte att humöret är på topp ikväll..

Sista dagen innan skolan

Började denna morgon med att gå upp halv7, eftersom jag hade körlektion 8.20, och den gick hur bra som helst! Satt även kvar och gjorde lite faser, så nu har jag även klarat fasB vilket känns skönt som fan!
Sen blev de en runda med finaste Malin, träffade även Krille och pratade en stund!
 
Sen jag kom hem har jag hunnit städa upp i mitt rum, och har även satt på en tvätt!
Nu ska jag bara vänta på att Mamma ska komma hem igen, sen ska vi fara en snabbis iväg till Tjärn och fixa något! :)

Söndag

Gårkvällen spenderades i Urs med härligt folk till en början, sen vart de stan och max, och efter de började alla att trilla bort, så i slutet var de bara jag, Ida och Sara kvar, men kul hade vi iallafall!

Idag är ingen toppen dag, känner att humöret och orken inte finns där överhuvudtaget. Så idag blir de nog en lugn dag och kväll, blir nog antingen att sitta här, eller bara ligga framför tv:n och slappa hela dagen.
 
Saknaden av min pojke är enorm, dagarna känns så långa utan honom, vill bara att han ska komma hem nu! <3

Dagarna går så sakta utan dig

Igår efter maten for jag och Pappa ut och övningskörde med den nya bilen, vilket gick galant!
Sen for jag ut och åkte en sväng me Johan i hans " Nya bil ".
Sen vart de basket med Karro Oscar och Ida ett tag, blev en hyfsat tidig kväll!

Idag vaknade jag tidigt som fan... tio i 8 ;o
Vid 10 for vi iallafall till Boliden, för att Mamma och Pappa skulle kolla in marknaden, och jag for till Farfar för att få min sena 18-års present, och något lycklig jag är nu!
 
Ikväll? Ja de återstår fortfarande att se, men troligtvis basket! :)

Lycklig

Sitter nu här efter att just ha tryck i mig frukost för ovnlighetens skull, äter nästan aldrig frukost, eller på senaste tiden har de blivit oftare än förr iallafall.
Hursom, vad som händer idag? Ja bra fråga, de är inte riktigt bestämt än..
 
Gårkvällen spenderades iallafall på skolan med fina vänner.
Men tankarna var inte riktigt riktade mot basketspelandet hela tiden.
Gjorde iallafall en hyfsat tidig kväll, och de känns idag! UNDERBART!! :)
 

Snart slut på sommarlovet

Ja de har inte blivit mycket bloggande på sista tiden, men de kan bero på att jag knappt suttit vid datorn, för mina dagar har spenderats med Älsklingen och vännerna!

Och nu är de bara några dagar kvar innan skolan börjar igen, känns skönt på ett sätt men enda inte, men kommer bli skönt att komma in i rutinerna igen, och ja jag vet att jag kommer ångra mig snart att jag sagt de... 
 
Nu har även älskligen farit till Kiruna, han for för bara någon timme sen, och de känns redan jätte tomt utan honom, så nu hoppas jag att dessa 12 dagar går förjävla fort!
 
 

Just the way you are

Gårkvällen spenderades med Älsklingen, Karro och Oscar, vi for å käkade glass och hängde på kanot och sen vart de vidare mot stan för att köpa mat, sen blev de ännu mer glassätande och mys på kanot.
Var hemma vid halv9 då blev de att hoppa in i duschen eftersom de var så sjukt varmt igår. Sen gick jag och Älsklingen en promenad till konsum, sen vart de mys framför tv:n resten av kvällen.
 
Denna morgon var stressig och jobbig eftersom jag var så sjukt trött.
Men arbetsdagen gick iallafall bra. Och efter jobbet mötte jag upp Tina för en runda på stan.
Så nu sitter jag här och väntar på mat. Och ikväll? Blir de att bara ligga framför tv:n och vara allmänt lat! :)

Söndag igen

Gårkvällens spenderades på Sjungande med John framför tv:n hela kvällen, där vi glodde på film och pratade om allt mellan himmel och jord iprincip. Vid halv 11 fick jag skjuts hem av Tony, och vi satt å prata om allt mellan himmel och jord också. 
Somnade väl vid halv 2 kanske. 
 
Och nu ska jag fixa med massa papper som skulle varit gjort förlänge sen, men som jag bara skjutit åt sidan hela tiden för att jag varit för lat.
Väntar även på att Älsklingen ska komma, vilket han nog gör snart! =)
 

I love you

Gårkvällen spenderades hos Josse med massa trevligt folk, blev öl drickande osv. 
Men jag saknade Älsklingen som ligger hemma med magsjuka... Hoppas verkligen att han blir bättre snart så att vi hinner vara med varandra eftersom han snart far till Kiruna igen... 
 
Ikväll? ja de var en riktigt bra fråga, för jag har ingen som helstaning om va jag ska göra.
Luleå? Norsjö? Öl? Hemmakväll? 
Ja något blir de nog iallafall =)

we are young

Ja idag har jag inte alls gjort mycket, mest bara legat i sängen framför tv:n och bara haft de allmänt bra. Eller ja bra och bra vet jag väl enda inte men...
 
Ikväll blir de fest med brudarna och några till. Blir nog inge dricka för mig men..
Och Älsklingen har inte hört av sig än heller så blir nog inte att vara med han ikväll heller.. Vilket suger, för jag saknar han så sjukt jävla mycket....

Äntligen fredag

Denna fredag började ju inte direkt bra... Försov mig så ordentligt så att de aldrig blev lönt att fara till jobbet.
Men de kan också bero på att jag tog en powernap igår efter maten och sen inte ens nästan var trött när jag väl skulle sova...
 
Har nu iallafall vaknat till liv och fått mig upp ur sängen, och ska väl försöka plocka undan lite i rummet som ser ut som hej kom och hjälp mig just nu..
 
Och senare kommer Älsklingen och då får vi väl se vad vi hittar på, om de blir hemma mys eller om vi drar iväg på fest med brudarna! =)
 
 

Torsdag

Imorse var jag tröttare än tröttast när väckaren ringde, förstår dock inte riktigt varför med tanke på att jag enda somnade hyfsat tidigt igår. 
 
Men dagen på jobbet har som flygit förbi idag, har funnit saker att göra mestadels hela dagen. Känns nästan sorligt att jag bara har en vecka kvar, har ju som börjat komma in i allt nu, alla rutiner och sånt. Menmen..
 
Ikväll blir de väl att typ ta de lungt, kanske far ut sen eller något.
Asså hoppas jag att Älsklingen kommer redan ikväll istället för imorgon, eftersom jag inte träffat honom på hela veckan, kan säga att saknaden är stor!