känner hur orken försvinner mer och mer

Känner hur orken tar slut mer och mer,
orkar seriöst inte göra någonting längre till och med att gå upp för trappan känns hur jobbigt som helst,
skulle bara vilja lägga mig och sova i 1000 år känns de som,
orkar inte ta tag i att göra läxor eller städa mitt rum,
sitter antingen här eller ligger och halvsover framför tv:n hela tiden,
somnar för de mesta på bussen till skolan och hem från skolan och ibland på skolan också...
åhh vill ba dö just nu..

life goes on

Denna kväll kommer nog spenderas hemma här,
eller så går jag ut och träffar finaste en stund sen,
får väl se vad man riktigt känner för att göra,
just nu dunkar skallen rätt så bra så nu känn jag inte för att göra någonting alls,
aja nu ska jag gå och byta kläder sen får vi se vart jag styr stegen! =)
uselkvalla på cambild...

you make me feel good

Inser nu hur mkt jag saknar dig, och hur mkt jag faktiskt tycker om dig,
att du alltid kommer vara de finaste för mig,
du kommer alltid ha den finaste platsen i mitt hjärta,

du får mig att känna mig trygg och säker,
saknar dig så mkt att de gör ont i hjärtat,
vill bara att allt ska vara som de var förut,
när vi skrattade tillsammans,
och när vi kunde prata om precis allt, och då menar jag precis allt!!

Miss you! <3



jag klarar mig utan dig

Känner hur orken tar slut mer och mer,
hur jag bara vill lägga mig ner och skrika åt denna grymma värld vi lever i.
en blödning i armen kom ju som pricken över i:et...
är så sjukt less, orkar verkligen inte,
orkar inte skolan,
orkar inte gå ut,
orkar inte med mig själv,
allt är bara skit just nu..
bläää ta mig härifrån...

går framåt

Känner hur de börjar bli bättre, men man känner fortfarande smärtan, kommer ta jävligt långtid att bli hel igen,
kommer minnas kvällen som igår sjukt länge nu,
den kommer lämna ärr, både psykiskt och fysiskt!
bara att kämpa, försöka glömma så gott de går..

åt helvete med allting

Trodde de här skulle bli en bra helg, med mys igår och bara slapp idag, men istället vart de en mardröms helg, sitter istället här med blåöga och värsta cutsåret på armen, skallen dunkar, har ont i hela jävla kroppen, har sovit iprincip noll timmar inatt, ångesten kommer bara mer och mer, vet inte på vilket ben jag ska stå på, men falskhet är de värsta jag vet, och att stå och ljuga mig rakt upp i ansiktet för typ 3gången fick allt att ta hus i helvete, och att sen säga saker baksom ryggen på mig när jag vänder mig och i 2sec, ist för att bara säga de rakt till mig..
aja pallar inte,
kommer ta ett tag innan du är förlåten igen...
ÅHHHHHHHHHHHHHHHH

måste bara säga att malin är helt otrolig!

Den finns många människor här i livet som betyder mkt för mig, men de finns en som alltid har betytt mkt för mig och som alltid kommer göra de, en som alltid lyssnar och finns när man behöver prata, nån som alltid är positiv och glad, och nån som säger ifrån när hon tkr att något är fel, sånt som uppskattas! hon är den mest underbara person som finns i hela världen, går inte beskriva mer ord hur fin hon är, eller hur mkt jag älskar henne!
för mig är du guldvärd gumman, och ett liv utan dig skulle fan inte gå! (L)
Tillsammans klarar vi allt!
Jag älskar dig av hela mitt hjärta! <3

KUNG

Snabb bloggar nu innan jag ska packa för imorgon, både idrottskläder och kläder och grejer för imorgon kväll..
för imorrn vankas de myskväll med bästa brudarna, blir väl typ film och bara allmänt mys skulle jag tro, får väl se om vi kanske drar ut och gör btk osäkert ;) eller så inte!
haha nej nu ska jag gå och fixa för imorgon sen typ sova :)
Älskar er! <3

helt död eller något i den stilen

De känns som om jag är död i princip, fattar inte alls vad som händer med mig, orkar aldrig göra något efter skolan längre, sitter oftas här eller så ligger jag och halv sover framför tv, och går jag ut så är jag ännu dödare sen på kvällen när jag ska sova, somnar alltid före 10 numera, något har fått mig att tappa orken!

kanske ska göra ett försök iallafall

Ska nog göra ett försök med att plugga iallafall, så nu säger jag godnatt till datorn för ikväll, och går och myser ner mig i sängen ist framför tv och slår upp vårdboken för att försöka lära mig något iallafall, vet att provet kommer gå käpprätt åt helvete, för att jag vet att jag förmodligen kommer somna om jag lägger mig nu men vafan jag orkar inte sitta här och dryga heller, skallen värker, magen värker, är fan alla fel idag!!
underbar bild från i lördags! :)

styrkan finns inte alltid

Känner hur orken i kroppen börjar ta slut, ständig huvudvärk och orkar verkligen inte göra någonting alls, har prov imorgon och måste verkligen plugga men jag känner att de inte ger speceillt mkt, kommer enda aldrig klara av att plugga in något när huvetvärker och jag är så trött så att jag nästan somnar här och nu, ont i magen har jag också, livet är inte på min sida idag kan jag ju lugnt säga.. inget går som jag vill, inget blir som jag vill, allt är bara fel och bläää säger jag bara.. känner att jag bara vill lägga mig ner och dö för ett tag..
ibland är jag bara för normal...

film

Har just sett klart Irene huss, en sjukt bra film alltså, men har väl inte varit över koncentredad i filmen, men jag har iallafall fattat vad den handlade om!
så nu blire väl typ städa lite i rummet, ser förjävligt ut som vanligt typ, sen blir de nog gå och duscha sen lägga sig och sova, är gode trött :)

All i need is you

Har just käkat och är hur mätt som helst känns som om hela jag ska sprängas, men kan ju inte säga att jag mått bra alls idag, varit trött och bara allmänt häning, så orkade inte gå på sista lektionen, så de blev att sjukanmäla sig och dra hem och vila ist, kände att de behövdes, för våra måndagar är verkligen inte kul alls.. börjar halv 9 och går till tio i 4, sjukt jobbigt dag enligt mig iallafall,
så min kväll kommer bli otroligt lugn, antingen sitta här eller lägga mig och se nån bra film! :)
mogobild...

Ut och övningsköra nu!


för mig kommer du alltid vara perfekt


Piggpiggpigg, eller hur de nu va

Känns förjävligt att vara vaken så här tidigt en lördag, men måste man så måste man, ska vara på skolan kl 11 och vara där till 1, så behöver inte vara där så länge, värre för vissa som ska vara där från 9 till typ 2... tycker synd om dom, men är glad att jag slipper iallafall :$
nej nu ska jag gå och göra mig klar ! =)

trött som ett as

Nej shit nu kan jag inte hålla uppe ögonen längre, är sjukt trött, så jag tar och säger godnatt och kryper ner i sängen ist och ser nån film eller nå som jag lovar att jag kommer somna till, måste ju enda sova eftersom jag ska upp tidigt till skolan imorgon osv...
Godnatt! :)



Inget liv alls

Har typ inget liv ikväll, har inte orkar sätta på någon film än.. utan jag sitter och spelar spel på msn med finaste lovisa i brist på annat :] men kan ju inte dirket säga att de går super för mig... jag suger fan i alla spel som finns, inte okej någon stans alltså..
nej nu ska jag försöka vara mer aktiv i spelandet! :)
bild från förra sommaren! =)

allt blir bra efter lite tänkande

Nu är jag hemma igen efter att ha hållt karro sällskap medans hon gjorde sig redo för kvällens härligheter, själv bestämmde jag mig för att bara sitta hemma och se någon bra film, så ska springa in i duschen nu och sen bara krypa in i nå mjukiskläder och sen lägga mig och se någon bra film! =)
känns som en helt okej fredag kväll trots att alla andra har planer och gör ngt!
efter en lång skolvecka med massa plugg och allt sånt så känns de hur underbart som helst att bara sitta hemma och göra absolut ingenting, är helt slut i hela kroppen, har ingen som helst ork till någonting!
Världens bästa! <3

Snabba ryck

Nu blire att springa förbi finaste en stund, sen hem och duscha och göra sig klar för kvällen, fortfarande inga direkta planer än, kvällen blir väl som den blir helt enkelt! hittar jag på nå så gör jag de, annars kan de sitta fint med en skön hemma kväll framför någon bra film eller ngt! =)
nej nu ska jag springa vidare ! :)
random bild!=)

Allting får ett slut förr eller senare.

Har varit en skön dag idag, ingen morgon stress eller någonting, de enda som sög på morgonen var väl att de var iskallt ute och att vi satte oss i en iskall bil när vi skulle fara, tog typ tusen år för mig att få upp värmen igen, tog typ 2 timmar innan jag slutade frysa ;o de va sjukt drygt!
och nu när man väl är hemma så händer de ju som vanligt inte ett skit, typ ba sitta här och dunka musik och klicka runt på facebook som vanligt...
Kvällens planer, hm.. ja vad händer ikväll egentligen?!
de va en väldigt bra fråga, för jag har faktiskt ingen som helst aning om vad jag ska göra ikväll,
Finaste pratade ngt om typ filmkväll eller ngt sånt, men jag vet inte riktigt om de blir av, de återstår väl att se helt enkelet, annars blire nog bara likka hemma och ta de jäkligt lugnt, eftersom jag måste te skolan imorgon! :(
random bild jag hitta i arkivet! :)

ångrar ingenting

Är nästan klar med svenskan nu, men har sån fruktansvärd skrivkramp så jag tar en paus från skrivandet ett tag, och går karro och umgås en liten stund, kan behövas, har suttit stilla och pluggat enda sen jag kom hem vid halv 3, börjar känna hur de spritter i hela kroppen av energi...
får väl se om vi kanske tar oss en liten promenad eller bara degar ett tag! :)
...

I will never forget

Är nu klar med en av mina läxor, har skrivit klart " uppsatsen " i medicin, så nu har jag bara svenska berättelsen att skriva klart, har kommit rätt långt på den, men förtillfället har jag kört fast rätt hårt, har totalt hjärnstillestånd och har ingen som helst aning om vad jag ska skriva.. kommer verkligen inte på någonting alls,
har suttit i kanske 15-20 min nu och bara tänkt utan att de har hänt någonting alls, så jag blir nog fast med svenskan tills jag ska gå och lägga mig, för den måste vara klar imorgon, min svenska lärare lär ju strypa mig annars!...
Hatar sånt här...



bjuder på denna...

Läääääxa

Har just kommit hem från ännu en dag på skolan,
ska nu sätta igång och skriva " uppsatsen " eller vad man nu ska kalla den, den ska vara inne idag, har haft typ över en vecka på mig att skriva de, men jag har fortfarande inte orkat ta tag i det. Hoppas bara jag får något gjort nu då, annars är jag ju typ körd imorgon!
Kvällen kommer enbart bestå av plugg tror jag, finaste kanske kommer förbi en stund?! får väl se vad som händer, eller så kanske jag springer förbi där på en pratstund när jag är klar med alla läxor som ska göras! :)

you are my everything

Världens bästa syster! (L)

I think back and remember how good everything was

Har nyss vaknat för en kvart en kanske,
så ska gå och klä mig nu,
sen blire väl snabb käka något och sen ut och byta däck på bilen,
sen flytta på den, den står lite ivägen där den står nu,
ställa bort den för vintern!
längtar till sommarn som ett cp!!!
nej nu röra på sig =)


gammal bild!

inte alls tråkigt nejnej..

Jag har inte alls tråkigt, nejnej,
jag har bara suttit här i alldeles för många timmar nu,
och de enda jag har gjort är att klicka runt på facebook, mkt te liv kanske?!
nja skulle inte tro de va,
men jag är på tok för lat för att orka gör nå,
så jag sitter här och dunkar musik o trycker chips ist!
en helt okej lördag kväll om jag ska vara helt ärlig! =)
enda skönt att bara ta de lugn ibland också!
men kanske dags att göra ngt vettigt nu eller?!



Coooooooooooooola

Sitter och funderar över vafan man ska göra ikväll egentligen ;o
funderar starkt på att gå och lägga mig faktiskt,
verkar enda inte hända ett skit ikväll,
och jag kände verkligen inte för att sitta här och dryga hela kvällen så då går jag hellre och lägger mig,
inte för att jag vet vad de ska ge men vafan...
är enda sjukt trött och seg...
random bild,
och den har inget med inlägget att göra..

Fredagen var kung!

Gårdagen var ju bara hur bra som helst,
umgicks med bästa folket ever,
bastade, spelade spel, prata och bara allmänt släppte los!
en helt underbarkväll som jag sent kommer glömma,
alla skratt,
älskar att skratta,
de sägs ju att " ett gott skratt förlänger livet " isåfall kommer jag nog leva jävligt länge :]
Bjuder på denna knäppa bild..

..

Allt känns bara knas,
orkar inte...

Lever min dröm

Dagarna blir bara tyngre och tyngre,
kommer snart inte orka upp ur sängen på morgongen,
så jobbigt är de att inte kunna sova, sen skola halv 9 till halv 4 ;o
vet inte vad som har hänt men jag kan knappt sova längre,
blir bara ett få timmar per natt... så är alltid död på morgonen och somnar för de mesta på bussen te skolan,
kan hända att jag råkar somna på lektionerna ibland också :]
menmen, de är sånt som händer ;)

nej nu ska jag försöka göra nå vettigt,
inte för att jag vet vad men :$



Life goes on with or without you.


Torsdag..

Gårdagen/kvällen blev helt okej!
och den här dagen ska vi nog inte ens tala om,
är sjukt jävla trött,
somnade typ halv 6 imorse och vaknade halv 11...
död känner jag mig iallafall,
känner inte alls för att göra något,
huvet dunkar och allt känns ba knas idag,
inte min dag iallafall...
min pärla (L)

Onsdag...

Har just kommit hem från solbacken,
blev en sväng dit med mammi för att kolla nå grejer osv,
och nu har jag landat här,
men jag har även hunnit med att torkagolvet i mitt rum,
och ska alldeles strax ta tag i att dammtorka också!
känner mig otroligt duktig idag,
mitt rum kommer skina när jag är klar :$
random bild..

Just another day

Blev en härlig runda på stan idag,
fick med mig en tröja elr va man ska kalla de typ,
och nå små grejer,
helnöjd med dagen!
hade denna pingla som sällskap! <3

tisdag..

Har inte sovit speceiellt mkt idag,
somna sen och vakna tidigt som fan typ..
typiskt mig att vakna tidigt på lov..
så idag händer väl inte allt för mkt egetnligen,
ska in te stan på en timme typ,
blir nog inte där så länge men,
ska kolla om jag hitta nån tröja osv =)