Glad och allmänt uppåt

Imorse var de tungt att få sig upp när väckaren ringde, men efter många om och men tog jag mig upp.
Idag har de varit en helt underbar dag på jobbet, bara glada människor och mycket att göra, lärt mig så sjukt mycket under dom här dagarna jag jobbat, mycket att ta in och mycket att komma ihåg, men än mycket att förstå, men de är sjukt kul!

Nu har jag just landat här efter att ha hunnit vara iväg en sväng till Stackis med päronen på loppis.
Så nu blir de nog att chilla ett tag, och sen drar jag troligen ut på en runda på inlinsen med Tony, och om inte de blir av så blir de nog att fara ut och springa en vända, känner mig på topp idag! Och de är inte ofta så bara att passa på.
 

Måndag

Ja idag börjar en ny arbetsvecka, känns skönt men enda inte.. Började veckan med att jobba eftermiddag, så har nästan just landat här.. Men resten av veckan är de förmiddag som gäller, och de känns skönt, för då kanske man har tid att umgås med Älsklingen någon kväll. 
Ikväll blir de iallafall att sova tidigt, är helt slut, har knappt sovit något inatt, eller jo, men alldeles för få timmar.
Så nu blir de att varva ner en stund, sen hoppa in i duchen. Och efter de blir de nog att krypa ner i sängen antingen framför datorn och se serier, eller slå på tv:n och bara vara ett tag innan jag ska sova! :)

om ditt hjärta slår

Idag har de inte alls hänt mycket, har bara legat i soffan och chillat hela dagen. Sett några avsnitt Andra avenyn, och nu har jag precis kommit ut ur duschen. Så nu blir de att vänta på att Älsklingen ska höra av sig, sen blir de troligtvis att fara till han och umgås med honom och Tony ikväll! :)

I<3U

Sov väl enda hyfsat bra inatt pågrund av att jag hade så ont, men idag är de iallafall lite bättre, kan dricka lite smått nu. Så de känns skönt! 
Vaknade för en stund sen, och nu sitter vi nere med varsin dator i knät som vanligt, men My ska snart börja fara hem, så då blir de nog att försöka hitta orken till att städa upp i rummet.
Och gå ut med hunden eftersom mamma och pappa har dragit iväg till Piteå. Hoppas inte dom kommer hem allt för sent ikväll. För jag tror att dom ska få skjutsa mig till Hökmark då! =)
Kommer bli jätte tråkigt att sitta å kolla på när pojkarna spelar, men bättre än att ligga hemma å ruttna iaf!!
 

Saknar dig

Denna kväll började med chill hos My, sen blev de akuten igen för min del eftersom jag inte kunde äta, dricka och de gjorde ont när jag andades, men dom hittade inget fel på mig, utan jag måste tydligen sluta snusa ett tag, för de kan tydligen vara de som är problemet?!?! men fick hur som antibiotika som jag ska käka i 2 veckor nu, känner verkligen taggen på livet just nu alltså....
 
Nu sitter jag och My iallafall i soffan hemma hos mig med varsin dator i knät, och chilla, har fått i oss varsin cider. Mycket gott! Den var behöverlig! Blir väl kanske att sova på ett tag, börjar känna mig trött och sliten eftersom jag varit vaken sen halv 6 imorse. 
Och jag saknar min bejb mer än allt annat just nu!!! <3
 
 

Fredag

Denna dag har bestått av jobb jobb och ännu mer jobb, nej men jobba har jag gjort, men inte fan är de då mkt iaf, finns inte så mkt att göra, men jag lyckas enda fördriva dagarna.
Så nu sitter jag här och filosoferar en stund innan jag hoppar in i duschen.
Sen blire käk, om jag nu kan käka pga halsen som strejkar totalt just nu. Alltid ska de vara någonting...
 
Ikväll blir de hur som helst att tillbringa kvällen och natten i Hamn hos finaste My.
Vad vi hittar på återstår väl att se, slänger nog in ett inlägg senare ikväll också eftersom datorn kommer följa med dit! :)
 
Finaste <3

Slappar dag

Denna dag har bara bestått av att slappa. Blev inge jobb idag heller eftersom jag vaknade och hade så sjukt ont i magen, men imorgon blir de jobb! För att sen bege sig vidare mot Hamn för att spenderar kvällen och natten där!
 
Ja så mkt mer än så hade jag väl egentligen inte å säga (A)

Akuten osv

Gårdagen blev ju inte riktigt som planerat, kroppen pallade bara med 1 och en halv arbetsdag innan den strejkade. Det började med att jag fick ont i magen, men tänkte att de går över, sen började de göra svin ont i ryggen, men tänkte att de inte är någon fara.. Jo men eller hur, slutade med att jag inte kunde gå, så de blev att fara hem, eller ja hem och hem blev de väl inte riktigt, pappa och mamma kom och då blev de akuten... Fick veta att jag har urinvägsinfektin så nu blir de pencilin i några dagar, och om inte värken i ryggen går över måste jag tillbaka för då kan de vara mina njurar som spökar.
 
Men sen på kvällen kom älsklingen och kröp ner i sängen med mig och myste, vilket kändes underbart! <3
 
Och idag och ikväll blir de bara mys eftersom jag har för ont för att orka fara och jobba idag! Men hoppas jag kan fara imorgon! :)
 

Vart jag än går

Gårdagens jobbdag var inte alls jobbig, gick mest bara runt och filosoferade. Mest för att försöka lära mig vart allt finns och för att försöka förstå hur allt funkar, men de kommer nog med tiden. Har typ världens bästa schema.
Idag börjar jag halv12 och slutar 18 ikväll, likadant imorrn, och sen resten av veckan börjar jag 7 och slutar 2. Rätt skönt.  Hann även med att umgås med Mange igår ett tag efter jobbet, vi hann med några rundor basket, och lite bilkörande, var även och handlade lite på Maxi och sist av allt blev de att vi for och tvättade av hans bil!
 
Nu på morgonen har jag hunnit vara en sväng på vårdcentralen.
Och på typ en timme börjar jag rulla mot stan för att jobba andra dagen. Vilket kommer bli jätte jobbigt, medtanke på att jag sovit alldeles för få timmar inatt...
 
Och ikväll när jag kommer hem kommer världens finaste pojke hit och umgås med mig! <3
Så ikväll blir de en lugnkväll med min favvo, blir även att försöka sova tidigt ikväll så jag är piggare imorgon! :)
 
Har även färgat håret mörkt igen, detta är en gammal bild eftersom jag inte hunnit ta någon ny! :)

Första jobbdagen

Denna natt var hemsk, kändes jätte konstigt att sova utan Marcus, eftersom jag sovit med han i över 1vecka (a)
 
Snart börjar jag bege mig mot stan för min första arbetsdag för denna sommar, och sen jobbar jag 3veckor.
Känns både bra och dåligt, känns nervöst och jobbigt..
 
 

Baby

Har inte blivit mycket till bloggande på senaste tiden eftersom jag varit med Älsklingen och varit i Fredrika osv!
 
Men ska försöka bättra mig nu,
Och imorgon börjar jag jobba, vilket jag inte är taggad på men...
 
 

!!

Sover med världens finaste hela helgen! <3

Hur underbart som helst

Gårkvällen blev helt okej, for först till hamn och umgicks med My ett tag, vilket var väldigt länge sen.
Sen for jag ut och träffade Josse, Amanda, Karro och Oscar.
Sen kom världens finaste och sov hos mig.
Idag har jag hunnit vara och käka pizza med Karro och Finaste.
Och varit på solbacken med Tony.
Sen umgåts med han ett tag.
Och när han drog och gymma for jag till Maria och hälsade på där ett tag eftersom de var så sjukt länge sen.
 
Och nu sitter jag här och dunkar musik och umgås med Tony och Per, och senare kommer Finaste hit och sover med mig även inatt. <3

....

Ingenting går någonsin som jag vill..

Du tror bara att jag är för fin.

Denna dag har de hänt absolut ingenting, med tanke på att jag sov bort halva dagen, vaknade kl1. Och i princip flög upp ur sängen för att jag insåg att jag hade massa grejer att hinna göra. Som att städa upp i rummet och duscha. Men nu är båda dom sakerna klara, så nu kan jag äntligen andas ut och ta de lungt resten av dagen och kvällen.
 
Vad som händer ikväll? Ja de återstår väl fortfarande att se skulle jag gissa på.
Hoppas iaf att de blir en bra kväll! :)
 

Du gör mig lycklig

Idag vaknade jag kring kvart i 12, gick då upp direkt för att äta frukost eftersom magen skrek som fan.
Sen satt jag och pratade med mamma ett tag, sen skulle hon ut med hunden, och jag hade tänkt gå på konsum med Karro, men eftersom hon mådde dåligt så blev de inge av. Så jag cyklade ikapp mamma istället och fick sällskap av hon till konsum, sen följde jag med hon på den vanliga rundan med hunden, och jag kan lova att de känns i benen, jag är fan inte van att gå så långt. För långt blev de vill jag lova.
Nu har jag bara tänkt ta de lungt resten av dagen fram tills vi ska käka middag.
Och efter maten beger vi oss till Kusmark till pappas jobbarkompis för att umgås lite där.
Jag känner att jag spenderar på tok för lite tid med min kära familj, så därför väljer jag att följa dom ikväll!
 
Och senare ikväll när jag kommer hem kanske de blir filmkväll med brudarna, de var då snack om de igår iallafall, så vi får helt enkelt se vad som händer! :)
 

Gårkvällen var bäst

Gårkvällen spenderades ute i Renholmen i Tobbe och Jimmys stuga, med dom och Arvid och Tony!
Först satt vi ba å dunka musik och prata osv. Och senare på kvällen gick vi ner till Sandviken för ett dopp, alla bada förutom Tony som fega ur, jävla pussy! Sen vart de ännu mer prat och skratt.
Vi la oss väl kanske vid 5 imorse någongång?
Och vaknade vid typ halv ett trött som ett jävla as. Så idag har vi bara suttit och pratat sen vi vaknade och tills vi for därifrån. Så sen jag kom hem vid 4 har jag bara slappat, för att min skalle inte har velat sammarbeta efter för lite få timmars sömn, eftersom jag nästan va uppe ett dygn.
 
Vad denna kväll erbjuder återstår fortfarande att se.
Kanske blir att dra och se någon film me brudarna sen, annars ska jag ba ligga hemma och slappa hela kvällen!
 

Helt tomt

Jag har totaljävla bloggtorka just nu, har ingenaning om va jag ska skriva om.
Händer som inte så mkt vettigt just nu, så orkar typ inte skriva.

Skriver sen när jag ha nå vettigt att skriva om igen!


Allt är bara så bra.

Gårkvällen spenderades på kanot med underbara människor!
Mycket skratt och prat osv..
 
Idag har jag hunnit vara med mamma och pappa på solbacken en sväng och köpt nå grejs.
Och sen jag kom hem därifrån har jag hunnit städa upp i mitt rum.
Så nu blir de väl att vänta och se vad som händer resten av dagen och kvällen.
Men nå kul blir de nog! :)
 

Stekt hela dagen

Denna dag har bestått av att lega ute i solen och steka hela dagen.
For till kanot och la mig med Josse och senare kom även Karro och Robin och gjorde oss sällskap. Marcus och Jimmy gjorde också sällskap en stund.
Och fyfan va varmt de va vill jag lova.
Och nu har jag nyss kommit ut ur duschen!
Så nu blir de att göra sig klar inför kvällens bravader! :)

Lyckligast i världen

Idag vaknade jag kring halv1 och då gick jag upp och gjorde mig klar, sen for jag in te stan med Malin för att plugga lite teori te körkortet. Gick väl inte allt för bra för min del men...
Har även varit te Bergsbyn och käkat pizza med päronen.
Och nu ikväll låter de som att de blir basket och kubb med brudarna.
Annars får vi väl se vad som händer! :)

Jag trodde aldrig de här skulle hända

Igårkvällen spenderades med att ta årets första dopp i Falkan, och fyfan va kallt de var kan jag ju säga.
Idag har jag gått runt på stan med världens bästa Alle hela dagen, och varit hans smakråd, och fyfan va han har handlat! Men bra grejer blev de helt klart :)
Sen vid 2 tiden mötte vi upp Lovisa, för att hon slutade jobba då. Och då gick vi vidare och jag tog ut penger, för nu har jag äntligen fått tummen ur och tagit hål i naveln, och fyfan va nervös jag var alltså, skakade och allt, fick typ värsta chocken efteråt och allt.. Vettefan va de är med mig. Men är iallafall sjukt nöjd nu!!
 

SOOOOOOL

Började denna dag med att fara till Burträsk på marknaden med mamma. Ganska mysigt faktiskt!
Sen skjutsade mamma mig till Karro, där vi satt ute och stekte i solen ett tag, men de blev på tok för varmt så vi gick in igen... och la oss framför tv:n ist. Sen var jag hurtig och gick hem från bergsbyn, och jag trodde fan jag skulle dö pga värmen, helt sjukt..
Middag vart de på kungsgrillen! :)
Och nu låter de som att de blir att dra och bada på ett tag! :)
 

Så sjukt taggad

Denna natt har de verkligen blivit alldeles för få timmars sömn, fastnade framför andra avenyn, så jag somnade halv7 imorse, och blev väckt kring halv1... Är så sjukt trött nu..
Men har iallafall hunnit städa bort i rummet vilket verkligen behövdes efter helgen.
Nu blir de nog att bara ta de lungt eftersom min skalle typ håller på att spräng...

Inte mkt här inte

Denna dag har jag typ enda hunnit med mkt, har hunnit med att träffa Markus och Mange.
Sen följde jag Ida och My till stan, eftersom jag lovat Ida inatt att följa henne på stads idag och åka nå karuseller, eftersom My hatar sånt. Så vi gått runt i stan ett tag i värmen, och jag höll då fan på att dö. Men de var då ännu värre när vi åkte första karusellen, då mådde jag inte bra efteråt kan jag ju säga, trodde att jag skulle spy. så jag ska aldrig mer åka karusell när jag är bakis!
Nu blir de att ta de lungt resten av kvällen och bara vara.
 

Lyckligast i världen

Gårkvällen spenderades först me finaste Tina&Hampus.
Sen hann jag med att träffa typ hur många andra som helst.
Gårkvällen var kung iallafall!
Och tack finaste Ida för skjutsen hem! =)