@Janinas place

Sitter nu hos Janina och dunkar smurfarna.
Hon står i köket och diskar, och springer runt i lägenheten och städar som en galning, medans jag har intagit soffan och latar mig som den soffpotatis jag är!
Och killarna kommer väl om cirkus 2timmar eller någonting, då blir de att ställa sig och fixa middag!
Sen kommer jag inta soffan igen för filmtittande.
Jag och Janina hyrde nån film på hemmakväll efter skolan, minns inte va den hette, men hon sa att den var bra så jag litar på henne, hoppas bara killarna tycker om den, för jag tror de vart en tjejfilm om jag inte minns helt fel:]
Hoppas på en grym kväll med bästa folket!
bästa Janina! ♥

Myskväll ikväll

Sitter just nu på skolan och har engelska, vilket suger!
men har bara två lektioner kvar sen sluta vi.
Slutar typ före 1 någon gång, sen blir de att gå på stan en snabbis, innan jag far hem till Janina, och inväntar Danne och Per som kommer just efter 4 någon gång.
Då blir de att styra upp nå mat, sen blire att sätta igång en film och bara mysa och ta de allmänt jävla lungt! =)
LOVE LIFE!



Utan dig skulle jag aldrig klara mig!

Jag älskar dig! ♥

LoveLoveLove

Har inte kunnat blogga på hela helgen eftersom jag har varit hos älsklingen.
Men helgen har varit hur bra som helst,
fredagen började med en impuls resa till pite med Per, Thomas, Jonte och Danne, där hämtade vi Frida, och sen blev de äventyr i mängder, först blev de käk på Sunes tror jag (A) sen vart de ut och sladda en hel massa, och massa puttande loss från snödrivor och liknande.
Och på lördagen for jag och finaste till stan för att tillbringa natten hos mig.
Och vi bowlade även med Janina, Jennie, Emma, Sofie, Stina, Per och Kim.
Så de har varit en super helg för min del!
Jag klagar verkligen inte på livet.
Och just nu sitter jag hos Janina, och vi ska städa och fixa lite till imorrn, och planerar lite smått inför helgens planer som vi har suttit och pratat om hela dagen, och tänkt ut vad vi ska göra, och vart och med vilka osv...
och de låter som att de kommer bli en toppen helg även denna gång!
Har världens finaste vänner, och påtal om sånt, så har jag även världens finaste och underbaraste pojke! <3
Fick bli en bild i repris..

Livet rullar på precis som de ska

Sitter nu och dunkar musik och känner mig hur duktig som helst, har städat hela rummet!
Dammsugit, vikt alla kläder i lådorna, städat undan i båda garderoberna, städat undan på alla hyllor, så nu är de kliniskt rent i mitt rum, blir typ rädd.. har inte sett de såhär städat på jag vet inte alls hur länge... men fint blev de iallfall!
Så nu är de bara packningen kvar! Ska packa idrottskläder till imorrn, ska då ge mig ut i skidspåret, vilket kommer sluta med katastrof! Sen efter skolan låter de som att de blir stan me fin tjejorna en stund för att vänta på att älsklingen ska sluta jobba, och när han slutar bär de av hem till han, för att tillbringa natten och morgonen/förmiddagen där, sen rullar vi hemåt mot mig! =)
Och sen på lördakväll vankas de bowling me finfolket! 
Och sönda jobb för min del...
Känns som om de här kommer bli en toppen helg! <3


Min kärlek till dig går inte beskriva! <3

Allting kommer lösa sig förr eller senare.

Är nu hemma, och har även varit hemma ett tag, har inte hunnit göra ett skit sen jag kom hem.
Nu väntar jag bara på mat, sen blir de väl att försöka ta tag i att städa rummet, och att packa lite.
sen blir de nog att bara försöka ta de lungt, och sova tidigt, kommer inte bli mycket till sovmorgon någon av dagarna i helgen...

@skolan

Sitter nu på skolan och ska skriva mitt engelska arbete, men de går inte så fort framåt, känner verkligen inte orken för att skriva nu...
Har bara en lektion kvar efter engelskan, så slutar ganska tidigt idag, typ 25 i 3 tror jag (a)
Då blir de hem och packa lite, för i morrn efter skolan följer jag älsklingen hem, fast på lördag far vi tillbaka te stan och är hos mig.
Så ikväll blir de en lugn kväll! :)


Hahah passande bild..


Sitter på bussen hem nu, efter att ha spen...

Sitter på bussen hem nu, efter att ha spenderat kvällen med finaste janina, och vi fick även sällskap av finaste Per! <3 Toppen kväll!


Slutar som de alltid brukar göra

Har fortfarande inte rört mig här ifrån för att ta tag i de där med att plugga..
känner varken orken eller lusten till de..
tankarna snurrar iväg, och jag tänker på helt andra saker än skolan just nu.
känns som om skolan kommer gå åt helvete...

De kommer en dag då man inser hur fel man har haft om allting

Har nästan nyss käkat, blev sent idag känns de som, men de va för att jag kom hem vid halv5..
för efter skolan idag träffade jag världens finaste <3
och ikväll kommer de nog inte allt hända mkt, ska väl ta tag i att plugga lite, sen blir de nog bara att lata sig och bara vara, känns förjävla skönt!
Älskar dig! ♥

Everything feels so good now

Denna dag började med att jag försov mig, så jag kom en halvtimme sent..
Men annars har dagen varit hur bra som helst, känns även som om den gick hur fort som helst, så hann inte ens bli less, som jag brukar i vanliga fall (a)
Sen jag kom hem har jag bara tagit de lungt, hamnde framför tv:n med spelkontrollen i handen, och där har jag suttit enda fram till middagen och en stund efter..
Och nu har jag då landat här och ska kolla lite, sen blir de väl att dra sig tillbaka till tv:n igen...
Tror min fina pojke har smittat av sig när de gäller spelandet :]

Världens bästa helg med finaste folket

Kommer nu en sumering av helgens äventyr!
Fredag: Först skola som vanligt. När vi slutade fick jag och Janina hämtning av Per och Thomas på skolan, och då for vi in till stan och gick runt ett tag, först kolla vi om nya byxor te Per, sen vart de en sväng förbi arbetsförmedlingen. Vi hann även med en sväng förbi akuten också. Och sen blev de hem till Thomas och hämta xbox:et. Och sen började vi rulla mot Renholmen. Senare på kvällen for jag, Per och Thomas till Pite och hälsade på Frida. Blev massa prat och skratt. Vid 9-10 nångång rullade vi hemåt igen. Väl hemma vart de film tittande.
Lördag: Vakande tidigare än fan själv. Såg serier och myste med Finaste hela dagen. Vid middags tid kom Thomas och då vart de xbox spelande och massa skratt. Efter maten blev de ännu mer xbox spelande. Och vid 8-halv9 någon gång rörde vi oss in mot Byske för att köpa Cola. Sen vart de några varv runt Byske i brist på annat. Sen försökte dom virra bort mig i skogen, bland en jävla massa skogsvägar, och JA dom lyckades, jag hade ingen aning om hur fan vi kom ut igen om jag ska vara ärlig. Så när vi väl va ute från skogen for vi hem till Per igen och satte oss i soffan framför tv:n och försökte komma på något vi kunde göra. De slutade med att vi gick och drog på oss täckbyxor och varme kläder och tog maddrasserna och for iväg och åkte. Vi va ute säkert 2-3 timmar. Mycket skratt och skrik vart de, men kul var de också! Och när vi for hem vid tio i 1 nån gång var vi sjukt blöta alla 3. Väl hemma vart de att vissa och prata om allt möjligt, men Per och Thomas pratade mest om älg-jakt osv.. Så jag somna nästan i Älsklingen knä :$ Sen vid 2 någonting for Thomas hem och vi gick å la oss.
Söndag: Vaknade vid 10 kanske. Då gick vi upp nästan direkt, och då gick vi å la oss i soffan framför tv:n och myste. Och där vart vi ett bra tag, båda va trötta och bara allmänt lata. Vid 1 gick vi iallafall upp och åt typ frukost eller vad man nu ska kalla de. Sen vid två tog jag bussen hem mot stan, och mötte mamma och pappa i stan och då blev de en tripp upp på solbacken. Så nu är min medicin uthämtad. Känner inte taggen men vafan.. (Ska ba ta den i tre dagar.)
Och nu restan av dagen/kvällen kommer de nog inte alls hända mkt, ska väl kanske försöka ta tag i att städa mitt rum om jag orkar, annars blir de bara en slapp kväll.
Pojkarna lekte lite med webben... ;p

Älskar dig!

Janina for för ett tag sen, och vi har väl inte gjort allt för mkt egentligen, mest suttit och pratat/skrattat och lyssnat på gamla nostalgi låtar och haft de allmänt underbart! ♥
Nu har jag iallafall just duschat, och ska försöka komma igång med att packa eftersom jag har varit för lat för att göra de än, behöver egentligen inte ha med mig så jätte mkt med enda=)
Så nu ska jag styra upp de, sen blir de nog att gå och lägga sig, är sjukt trött.. asså vill jag att de ska bli fredag NUU! saknar min älskling så sjukt mkt...
Älskar dig! <3

Asm

Har nästan nyss kommit hem från skolan, eller iallafall för ett tag sen,
och Janina följde med hem idag =) så snart ska jag hon och mamma fara te bergsbyn och käka pizza, sen blir de hem och hitta på nå kul, ska iallfall packa för imorgon, för efter skolan imorrn drar jag till Älsklingen, och stannar nog till på söndag, så de lär nog inte bli så mkt bloggande för min del i helgen...
Finaste Janina♥

You are my everything

Sovmorgon idag, börjar 10! så jäkla skönt =)
vaknade för ett tag sen, men sitter fortfarande här i morgonrock och filosoferar, men måste börja agera typ nu snart, för bussen går om typ 40min eller ngt =)

Huvudvärken tar över mitt liv

Har krigat mig igenom även denna skoldag med huvudvärk, börjar vara lite less nu, haft ont i huvet i över en vecka i sträck nu.. och de går inte över med alvedon heller :(
så ikväll blir de en lugn kväll för mig, känner att jag verkligen inte orkar göra något,
sparar krafter till i helgen ist! :)
kallas att vara koncentrerad på lektionerna...

Livet rullar på precis som de ska

Har just käkat och just nu känns de som om jag ska spricka, proppade i mig hur mycket som helst,
nu blir de nog att sitta här och smälta maten ett tag, sen försöka hitta på något, kanske gå och lägga mig å se en bra film eller något, börjar vara lite tråkigt att sitta här och dryga!!
Grattis älskade syster och Nicke till förlovningen!!! <3

Svävar på moln

Blev ingen lång skoldag för min del idag,
skallen värker, har ont i magen och fryser... inte min dag idag.
så nu blir de att bara ta de lungt och försöka bli av med förkylningen också,
så man är frisk i helgen och orkar/kan göra ngt!
nu blir de nog att se film eller något! :)
2 år gammal bild,
och jag älskar dig lika mkt då som nu! <3

Världens lyckligaste

Har inte så mkt att säga idag, kommer iallafall inte på något just nu...
Världens finaste! ♥

13/1-2012 <3

Helgen har varit hur bra som helst, inte för att vi gjort spciellt mkt, men kul har vi haft.
Robbin och Per har mest suttit och spelat xbox och vi andra har mest ba kollat på, men kul har de varit iallafall.. Det blev även en tripp till Norsjö igår för att käka lite pizza, och gott vare. Men Robbins bil är allt annat än skön, man får svin ont i rumpan av att åka i den..
Igår for jag och Per hem, var hemma vid typ halv 8 så de blev inte så mkt gjort när vi väl kom hem, satte oss i soffan med mammi och pappi och såg tv, sen gick vi upp och la oss vid halv 11 kanske=)
Idag vaknade vi vid halv 12- 12 nånting, och jag ha just käka lite frukost för att jag höll på att dö, och Per ligger fortfarande och latar sig i sängen..
♥♥

Förväntansfull

Vakna för drygt en halv timme sen, då gick jag ner och åt frukost,
och nu sitter jag å dunkar musik, och känner hur jag börjar få lite små panik inför sen idag,
känns som om de kommer bli knas stämning och att man inte kom våga säga nå osv...
men jag hoppas enda på en kanonkväll och även en superduper bra helg! ;D
bjuder på en jävligt oseriös bild....

Bastuträsk

Sitter nu med Malin och har just kollat lite bussar osv.. men ngt framsteg tror jag inte att vi gjorde.
Och nu känner jag att jag kanske borde ta tag i att packa till imorgon eftersom jag fortfarande inte har orkat göra de än, nån som är latare och segare än mig får man nog leta efter tror jag...!
NORMAL!? <3

Skallen värker

Har just käkat och nu ska jag väl försöka ta tag i att fixa allt som ska hinnas med till imorgon, men kände inte taggen eftersom jag har sån jävla huvudvärk... har haft de sen i måndagskväll nu, börjar kännas lite drygt.
men bara hoppas de går över!=)
Och jag e otroligt glad över att min mobil håller på att ge upp, ljudet ha då redan slutat funka iallafall, så undra vad som pajjar nästa gång?!
random bild

Everything has a happy ending

Har varit hemma ett tag nu, vilket känns jävligt skönt.. fick sluta tidigare eftersom att våran lärare aldrig dök upp på lektionen, och de känns förjävligt skönt! Har hunnit plocka in all tvätt sen jag kom hem, men mkt mer än så har väl inte hunnit hända riktigt än, landade här och nu känner jag mig alldeles för lat för att röra mig här ifrån.
Efter maten blir de nog att börja fixa och trixa med allt som ska med imorgon, och hoppas även att Malin orkar röra sig hit senare ikväll, skulle vara kul med lite sällskap än att bara sitta hemma och uggla själv!
Hur som helst, så hoppas jag att helgen kommer bli bra! :)

Efter kriget

Har nyss vaknat vilket känns förjävla skönt, somnade före 11 igår så trött kan jag inte påstå att jag är nu,
ska ta bussen om drygt en timme tror jag, har sovmorgon till 10 idag! SKÖNT!
När jag kommer hem blir de att packa och allt sånt till imorrn,
och sova tidigt tror jag också, för då blir de fortare fredag, och jag längtar som fan!!

malin lyckades få en väldigt finbild på mig igår...

Onsdag

Har just kommit hem, blev en väldigt lång dag idag eftersom jag sluta kvart över 3 och hade möte kl 4, och efter de vart de mat på max, men nu är jag äntligen hemma!
Dagen har enda varit bra, har umgåts med världensbästa syster asså kom Per förbi en stund och pratade också♥
Nu pratar jag med syster i telen, och hon är påväg hit, och då blir de nog att gå och träffa Moa och Jonte en stund,
och senare ikv blire att duscha och lägga sig och se någon bra film!
Sen ladda inför helgens äventyr! =D

Älskar livet bara mer och mer för varje dag.

Första skoldagen efter jullovet va då avklarad, gick väl bra antar jag, men va sjukt trött med tanke på att jag somnade sent igår..
Har även hunnit gå en runda på stan med finaste Malin på hålet,
låter även som att helgen är planerad, och de känns bara för underbart!
Vad som händer ikväll återstår att se, blir iallafall att vara med finaste storasyster! <3
FINASTE SYSTERN MAN KAN HA! ♥

Stan idag osv

Vakande för drygt en 30min sen, då jag krigade mig upp ur sängen direkt väckaren ringde och gick ner och satta mig vid ett dukat frukost bort och käkade, vart dock bara en macka sen börja jag må illa. Och till min stora förvåning hade mamma hett in en omgång tvätt i maskinen åt mig, så har hunnit hänga de och startat en ny.
Och nu blir de nog gå och tvätta håret sen klä sig och göra mig klar, för ska ta halv 12 bussen te stan, och då blir de arbetsförmedlingen, sen hem igen tror jag, känns rätt värt att fara in te stan för de, men lovade Per igår att jag skulle göra honom sällskap så!  Har endå inte så mkt bättre för mig! =)
Saknar dig älskade finaste underbaraste storasyster! ♥
( Kvallan på bilden... )

Försöka kan man alltid

Har nästan nyss kommit in efter att ha följt My till bussen,
så nu ska jag väl sitta här och dryga ett tag, sen blir det nog sova, är sjukt trött och måste försöka vända tillbaka dynget, plus att jag ska upp rätt tidigt imorrn, för att följa Per på arbetsförmedlingen! =)
känns som om livet går hur bra som helst nu, allt bara rullar på precis som de ska!
random bild

Är med finaste my!


I wish everything was perfect

Sitter och dunkar musik som vanligt, känner att de börjar vara standard.. hehe
har iallafall stoppat in en tvätt i maskinen för ett tag sen, känner mig duktig! nej men alla kläder är typ i tvätten och eftersom skolan snart börjar så kände jag att de var dags att styra upp de där med den överfulla tvättkorgen!
känner även att jag sov alldeles för få timmar inatt, märktes inget när jag vakna eller så, men nu när jag har varit vaken ett tag börjar jag inse hur jävla trött jag egentligen är, skulle säkert kunna somna här och nu om inte musiken var på högstavolym!
Prata i telefon till halv5 va kanske inte så bra trottsallt.. men aja, va en jävligt trevlig pratstund, men en väldigt fin person! ♥
random bild från i somras

Bättre än du tror

Gårkvällen blev sjukt bra, först for jag till lovisa vid halv 6 och vi satt och pratade om allt möjligt och såg något avsnitt av " svensson svensson " och hade de bara allmänt bra, 20min innan bion for vi dit, gick först på ica och köpte dricka och chips, sen intog vi våra platser i salongen för filmtittande. Och filmen var hur bra som helst, verkligen värd att de!
Efter bion for vi och träffa Per och Jonas vid korvivars, vi skjutsa hem Lovisa därifrån, sen drog vi upp te norr och kikade in på någon fest som Per skulle på, några kända ansikten och några inte, men alla var väldigt trevliga iallafall, och när vi varit där fick jag skjuts hem av Per och Jonas.. Tack för de grabbar!
En helt underbarkväll alltså! ♥

Tänk att jag alltid ska ställa till alltin...

Tänk att jag alltid ska ställa till allting... Mer komplicerat liv än mitt får man nog leta efter..


Bio ikv!

Ska nu göra mig klar för att sen fara på bio med lovisa!
Blir att se New Year´s eve!
hoppas den är bra :)

7 Januari

Har just käkat, och nu sitter jag här och dunkar musik i min ensamhet..
försöker även komma på vad man ska hitta på ikv, om man ska orka ut på äventyr eller om man bara ska krypa ner i sängen framför någon bra film! Hm.. svårt val.. Är sjukt trött men samtidigt full av energi..
får väl se vart kvällen tar mig! :)
hahah hitta en sjukt gammal bild på mig....

Livet leker

Gårkvällen blev ju bara hur bra som helst!
Började med att vi satte oss och såg 2 skräckfilmer, efter dom tröttnade vi och satt och prata ett tag, sen körde vi mörkerkurragömma (a) sen var de någon som tyckte att vi skulle gå ut och köra kurragömma med dunk, så då gjorde vi de, de snöade inte lite då heller... och blöta blev vi vill jag lova.. men kul hade vi iallafall, när dom flesta började frysa gick vi in igen, och väl inne var det någon som kom med iden att vi skulle köra blindbock, och de gjorde vi också! Sjukt kul vare.. mycket skratt, och många som gick in i väggar och lite allt möjligt!
En helt underbar kväll med andra ord! =)
Tack till, Jonna, Nathalie, Jessica och Jonas! ♥
kände mig oseriös idag så får bli denna bild.

Ikv blire b-rudarna

Nu är jag vaken efter alldeles för få timmars sömn, somnade vid halv 4 - 4 nånting,
och vaknade vid 9 av att väckaren ringde, men jag lyckades somna om till 10, sen var jag tvungen att gå upp för att hinna med allt som ska hinnas med idag, känns som om de är en hel del även fast de egentligen inte är så mkt, eftersom vi ba ska ha filmkväll är de inte så mkt som måste packas. För de står mjukisar på schemat för ikv!
Är iallafall sjukt taggad på kvällen, va så länge sen jag träffa mina tjejer =/ saknar dom as hell!
kvallan

Sova vad är de liksom?

Sitter och har deeptalk/är jätte social med Per, känns enda skönt att ha någon att prata med..
någon som verkligen lyssnar och förstår vad man snackar om =)
börjar känna mig orolig för att få mig upp imorrn..
måste upp ganska tidigt imorrn, måste hinna duscha och packa osv innan jag ska fara..
kommer vara en död zoombie imorrn :]
filmmys med dessa två sötnötar och några till imorrn!=)

tankarna snurar, och jag fattar ingenting

Tänk att något kan vara så underbart och kännas så rätt för stunden,
men sen när man väl sitter i sin ensamhet och tänker så inser man hur fel de känns och hur ont de egentligen gör,
att se dig sitta där och skratta med de finaste leendet man vet,
veta alla omständigheter, veta att allt är kört, att de aldrig kommer bli som man drömt om eller som man vill att de ska vara.
Att tänka på dig vaken som sovande, att alltid se ditt leende framanför sig när man tänker på dig,
går inte beskriva med ord hur ont de egentligen gör, men på samma sätt så gör de egentligen inte ont, utan man får en varm känsla i hela kroppen, de går engentligen inte beskriva känslan av de hela, utan de både gör fruktansvärt ont samtidigt som de inte gör de, jag tror inte jag riktigt fattar själv...

Just the way you are

Har nyss käkat middag, och jag kan lova att jag fick matkoma!
har även hunnit göra mig klar, och ska snart dra mig in mot stan för att umgås med Arvid ett tag, får väl se vad vi riktigt hittar på, men nå kul blire nog! =)

Powernap

Finns inte ett skit att göra, och jag är hur trött som helst, och jag har äckligt ont i skallen..
så nu går jag och lägger mig ett tag! :)

I will never forget

Vaknade för bara några minuter sen av att mamma ringde och väckte mig, för hon är i stan och kommer inte hem försen vid maten, så jag måste kriga mig ut med hunden.. kände inte peppen på de men jag måste nog..
sen blir det nog att sätta sig här igen och bara dryga tills dom andra kommer hem!
känner mig jävligt lat idag, kanske inte så konstigt när jag somna 4 imorse, och mamma kom in och väckte mig halv 8 och kunde först inte somna om.. menmen..

Aldrig mått bättre

Har varit hemma nu ett tag. Blev en sjukt mysig kväll med Arvid och Jimmy, vi börja se nån skräckfilm men den vart långtråkig så vi stängde av och satte och såg massa southpark avsnitt ist! mkt skratt vart de iallafall.
Vägen te bussen från Arvid va rena döden, snö överallt, gick ju fan knappt gå... höll på att bli galen, men jag kom fram efter 20mins kämpande mot kylan, blåsten och snön!
nu blire sitta här och dryga ett tag, sen lägga sig och se nån bra film! :)
orkar inte alltid vara normal!

Filmkväll ikv!

Vaknade vid 11 idag av att Malin peta på mig och tyckte att jag skulle vakna, så vi låg och pratade ett tag, sen gick vi ner och gjorde frukost..
sen har jag hunnit städa mitt rum och lite annat sånt kul..
och snart blir de att hoppa in i duschen för en snabb dusch, och göra mig klar för kvällen.
för efter maten skjutsar pappa mig till stan, och där vankas de filmkväll med A.
Nej nu ska jag gå och vara social med Malin och Mamma som också sitter här uppe och pratar med oss! :)
ego...

Jag är tydligen rolig när jag är trött! -.-

Jag är tydligen rolig när jag är trött! -.-


All i need is you

Sitter nu och dunkar musik och väntar på att finaste Malin ska bli klar någongång så vi kan börja röra oss in mot stan, blir att gå och kolla lite, sen käka nånstans =)
och kanske träffa grabbarna grus en stund!
sen får vi väl se vad vi hittar på för kul,
låter som att Malin sover här inatt iaf ;D
I just love life!
kan inte annat än älska dig!<3

Zoombie

Sitter nu här efter alldeles för få timmars sömn, känner mig som västa zoombin..
dunkar musik för att försöka vakna till, men de verkar inte hjälpa speceillt mycket just nu..
åh jag orkar inte den här dagen, den kan typ döö, orkar inte vara trött och jävlig..
får väl se vad denna dag bjuder på sen när man väl vaknat till..
känns typ som om de bara kommer bli en lugn hemma dag antingen här eller framför tv:n!
eller typ ba sova och dö ett tag=)

bara älskar början av de här året!

Har varit och simmat med finaste Malin idag, hurtbullar! nej men nytt år, och då måste man ju faktiskt ändra lite på sina rutiner och vanor, så de kändes riktigt bra att röra på sig faktiskt! :)
sen gjorde vi Arvid och Per sällskap på dallas när dom sku käka,
sen drog även jag hem för att käka lite, hungrig som ett cp när jag väl satt vid köksbordet, och mätt som ett cp vart jag när jag väl hade ätit klart!
Och nu sitter jag och dunkar musik och väntar på att grabbarna ska anlända hit för lite filmtittande och annat kul!
Känner att de här året började förjävla bra, och hoppas de fortsätter vara bra också! ♥
måste bara säga att jag älskar dig! <3

Nyårs i bilder

Just innan vi skulle fara!
tror bilderna förklarar rätt mkt,
men en kul nyårs hade vi iaf!

1 Januari

Sitter och dunkar musik i min ensamhet, mina päron övergav mig och drog te farmor och käka..
så för mig blire ingen middag idag, är på tok för lat/trött för att orka göra ngt, men är inte hungrig heller så jag klarar mig fin fint!
Så nu blire väl att bara ta de lungt, kom hem för ett tag sen efter att ha varit och träffat brudarna och pratat om allt möjligt, men mest om vad som hände igår riktigt, och myckte skratt blev de iallfall!
HELT GALEN NYÅRS! ;D

Ett nytt år, nya möjligheter

Tog sovmorgon som satan idag, vakna för inte allt för länge sen! känns skönt...
och kvällen igår började väl lite halvdåligt, men smådålig stämning osv..
men sen kom den igång på riktigt, och de blev den bästa kvällen på länge! och de bästa nyårs jag ha vare med om under alla mina 17år..
blev en ganska tidig kväll för mig igår.. för mitt huvud samarbetade verligen inte igår, trodde jag skulle dö alltså, skallen dunka så mkt så de kändes som om de skulle sprängas...
somnade vid halv 2 nånting tror jag, men vaknade fram och tillbaka till 5 ungefär, sen sov jag som en prinsessa tills halv 1 =) satan så skönt!
och denna dag kommer enbart bestå av att ta de förjävla lungt, och inte röra sig mer än de behövs!
Bilder kommer sen!


en jävligt fuckad bild på min innan vi drog ut..
( va osminkad )