Onsdag

Ja då har halva denna vecka redan gått, och vafan har jag gjort på lovet? Inte ett skit hittentils, och de kommer nog inte bli så mycket roligare än såhär, vill bara att Älsklingen ska bli frisk så att jag kan umgås med honom.
Annars har jag inga planer för mitt liv dom närmsta dagarna iallafall.
 
Nääfan har inget vettigt att skriva idag heller....

I Love You

Idag har de inte hänt allt för mycket i mitt tråkiga liv, har bara legat i sängen eller suttit här sen jag vaknade, eller ja jag har ju varit ut på två korta promenader, men dom blev jävligt korta.
Har även pluggat som fan idag, så nu hoppas jag på de bästa imorrn!
 
Efter maten komme finaste My hit, vi gjorde väl inte allt för mkt, satt nere i soffan med mamma och pappa, gjorde även ett tappert försök att plugga, gick väl sådär. Men lite fick vi gjort iallafall.
 
Och nu har jag tänkt gå och begrava mig i sängen, bland alla täcken och kuddar och se tv en liten stund, sen försöka sova, om jag nu kan de. Dom senaste nätterna har jag sovit sjukt jävla dåligt.
 
Och Älskling snälla bli frisk nu! Vill vara med dig, jag saknar dig som fan..<3

Sliten

I helgen har de ju inte hänt mycket alls.
Fredagen låg jag hemma framför tv:n hela kvällen, och somnade väl vid halv8 kanske.
Lördag var de jobb som gällde, 06.45-17.00, så var gode trött och slut när jag kom hem, så även då blev de en lugn kväll och jag somnade tidigt!
Söndag var de också jobb 06.45-17.00, så blev en lugn kväll då också!
 
Idag har jag bara legat i sängen hela dagen framför tv:n och halvsovit.
Gick inte upp försen när pappa kom hem från jobbet för att äta middag, men mådde så jävla pissdåligt så de blev bara mjölk och flingor till middag för mig.
Sen for vi en sväng upp på solbacken, och sen vi kom hem därifrån har jag bara suttit här och latat mig.
 

Äntligen fredag och LOV!

Har int haft mycket tid över på senaste tiden, mitt liv har halverst börjat bli ett kaosartat helvete. 
Har haft fullt upp med skola, praktik, plugg, körkortsplugg och jobb på de. Hinner knappt med mig själv längre, och har inte umgåts med mina vänner på jag vet inte hur länge typ.. Hoppas de blir ändring på de snart.
 
Denna fredagskväll kommer mest troligt att spenderas antingen här, eller i sänge, är iallafall plugg som står på schemat, blir även att sova tidigt eftersom jag ska upp och jobba imorgon. 
 
Så imorgon blir de först jobb, sen blir de hem och slänga sig i sängen för ännu mer plugg.
Och samma sak gäller på söndag.
 
Hoppas även att Älskligen kommer hit och myser med mig i helgen! <3

You are my star

Denna dag har spenderats hemma i sängen hela jävla dagen, har varit alldeles för lat för att röra mig, gick inte upp försen de var middag, och då hade jag fortfarande inte klätt mig.
Efter middan sprang jag igenom duschen en snabbis. Och efter de kom Mange å då for vi ut en sväng i brist på annat. Sen har jag bara legat framför tv:n och filosoferat. 
 
Nu väntar jag på att Älsklingen ska komma, och han kommer nog om inte allt för länge, ska bli så skönt att slippa sova själv i veckan!
 

Händerna mot himlen

Gårkvällen blev hur lyckad och bra som helst, umgicks med underbara människor hela kvällen/natten, landade hemma i sängen närmare 5 imorse. Men sjukt kul hade vi iallafall. 

Blev väckt vid 8 imorse när Marcus ringde, och inte blev jag nå klokare av de inte, för nu minns jag då typ inte ens hälften av vad vi pratade om.. menmen..

Sen jag vakna för kanske 40min sen såå har jag hunnit få i min nå frukost eftersom magen skrek efter mat redan när jag kom hem imorse, men då var för lat för att orka göra någonting. 
Men gott vare iallafall.
Så nu blir de nog att bara ta de lungt och vänta på Finaste Marcus som nog kommer snart, eller ja jag hoppas de iallafall! =)
 
Träffade världens bästa syster igår, sjukt vad jag har saknat dig! <3

Lördag - Och humöret är på topp!

Sitter och dunkar musik och gör mig klar, är bara håret som ska fixat och kläder som ska väljas sen är jag redo för denna kväll! Känner att de kommer bli en helt underbar kväll med underbara människor! 
Väntar även på att Sofia ska anlända, hon ska nämligen åka med mig te stan, och sen möter vi upp Fält där för att sedan rulla vidare runt stan. 
 
Nää nu måste jag springa iväg och göra mig klar, måste vara klar på typ en timme...
 
Bild i repris ( har bild brist just nu )

Dålig uppdatering iknow...

Har inte hänt allt för mycket sen jag skrev sist..

Men eftersom Marcus är i Norsjö hela helgen och lanar med Sebbe, så passade jag på att fira världens finaste Lovisa igår, blev middag och förfest, sen drog vi ut på Allstar och hade de allmänt trevligt. Men min huvudvärk som vägrar ge med sig, var och hälsade på typ hela kvällen igår. Men jag hade trevligt med underbara människor ändå! =)

Ikväll blir de ännu en kväll med trevligheter, för denna kväll kommer också att tillbringas i stan, men inte på krogen, utan jag kommer åka bil med Fält och några till, vilka vet jag inte riktigt än! Men roligt kommer de nog att bli. 
 
Och imorgon kommer äntligen Finaste hem, fyfan va jag ska krama han då, kommer aldrig släppa taget, har knappt träffat han på 2veckor nu...
I miss him<3
 

Snart helg!!

Nu är alla skolarbeten nerladdade och klara, så nu kan jag göra dom klara i helgen! 
Alla filmer är även nerladdade så jag har något att göra på nätterna om jag inte kan sova.
För denna helg kommer tillbringas i Boliden hos världensbästa Farfar, som far till Spanien på onsadag, så passar på att hälsa på i helgen. 
Så nu återstår de bara att packa allt.
Så så ser min Torsdakväll ut, att fixa allt för helgen! =)
 

Så nära men endå så långt bort

Sitter nu nere i soffan och ser film med mamma. Ska snart börja göra mig klar för att fara mot jobbet, jobbar 12-19 ikväll! Känns skönt. 
Dock kommer jag gå och lägga direkt jag kommer hem, eftersom jag har körlektion 07.15 imorgon och därför måste upp förjävla tidigt.
 
Nej nu avrundar jag här, har inte så mycket mer att skriva om så!