Part of me

Denna dag började med att jag försov mig IGEN.. Trotts att vi hade sovmorgon till 10... Hur fan lyckas jag egentligen? Men måste iallafall säga tack till finaste Malin som nu har ringt och väckt mig två dagar i rad, tror inte jag skulle överleva utan henne ♥
Hursom, skoldagen har väl rullat på precis som alla andra, förutom att vi inte gjort så mycket. Men fick iallafall veta att jag har E i engelska, och de känns skönt! Så nu slipper jag de också nästa år!
Efter skolan satt jag och pratade med finaste Malin ett tag innan vi vandrade vidare mot bussen.
Jag for till Danne och har spenderat kvällen med honom, vi gjorde inte allt för mycket, satt mest i soffan och babblade och såg tv.
Och nu har jag landat hemma igen.
Och ikväll ska jag verkligen försöka sova tidigt så jag inte försover mig imorgon igen....

Loveu

Har nu just kommit ut ur duschen.
Så nu blir de att lägga sig framför tv:n en stund och bara slö titta sen försöka sova tidigt.
Så att jag inte försover mig igen, med tanke på att jag försovit mig varje dag den här veckan. Duktiga jag!
Så godnatt alla fina! :)

Så underbart

Denna skoldag har rullat på precis som alla andra dagar.
Hände inte mkt, eftersom vi typ är klara med allt som ska göras.
Hann vara hemma typ 30min när jag kom hem från skolan, sen drog jag in till stan igen för att käka med Karro och hennes lillasyster Ebba och Oscar. Sen gick jag, Karro och Ebba några rundor på stan.
Och nu har jag landat hemma igen.
Så nu återstår de att se vad kvällen har att erbjuda, tror nog de bara blir en lugn hemma kväll! :)
Bild från skolan idag!
Älskar er brudar! ♥

Jag klara mig utan dig, för nu kan jag göra de jag tkr om som mest

Denna kväll har bestått av käk på kungsgrillen med Karro och Tim.
Sen for vi och hämtade upp den andra Tim, och for runt och gjorde lite små ärenden.
Och nu har jag landat hemma efter en otroligt trevlig kväll!
Så nu sitter jag här med mitt täcke och mår så otroligt jävla bra.
Ska föröska göra en tidig kväll ikväll, så att jag inte försover mig imorgon igen :)

Snart SOMMARLOV

Sitter nu och dunkar musik i väntan på att pappa ska komma hem så att jag får äta någon gång, är så sjukt hungrig.
Vill bara äta NUNU, så att jag får fara och och umgås med mina fina och underbara vänner!
Låter som att de blir att dra in till stan för att käka sen iallafall ( jag käkar hemma ) sen låter de som att de blir att spela några omgångar kubb eller något sånt!
Så länge jag är me dom jag tkr om jag kan göra vad som helst!
Just nu älskar jag livet

Tisdag

Blev en kortdag för min del idag, började morgonen med att försova mig igen... Gud vad ovnligt..
Har egentligen en lektion kvar idag också, men fick så jävla ont i magen eftersom jag sket i att äta lunch idag, så jag valde att fara hem ist!
Nu blir de att kolla upp vad de ska vara för väder ikväll, och sen smsa till Karro.
Och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på helt enkelt! :)
bild i repris

If you wanna be happy

Denna morgon började med att jag lyckades försova mig även fast jag började 09.40? Tror nog att jag är den enda som lyckas med sånt. Så jag har bara haft en lektion eftersom vi inte behövde ha svenska om vi var klara!
Jag som hade tänkt sola idag, för att bättre på brännan från helgen, asså är de inte ens nå sol, utan de är typ grått och iskallt istället...
Hade tänkt plugga ikväll men jag känner mig på tok för lat för de idag.
Så de blir nog att umgås med min fina Malin istället! <3

SOOOOOL

Gårkvällen bestod av grillning med Tony och Mange, sjukt mysigt, och hur underbart som helst! Mycket skratt och prat! Sen rullade vi vidare mot kanot och träffade Karro en stund, sen for Mange hem å jag å Tony spela några rundor basket, sen kom Mange tillbaka och spelade lite med oss.
Vid 20 i 1 drog jag mig hem, för då började jag känna mig trött och de blev kallt...
Idag har jag bara legat ute i solen och tagit de lungt, har även varit en sväng på solbacken för att köpa en blomma till mamma, och en till farmor. Så nu har jag just kommit hem från farmor, blev fick i massor där, så nu känner jag mig tjock....
Nej nu ropar solen på mig igen! :)

Got 2 luv u

Sen jag kom hem från piteå så har jag hunnit sitta ute i solen och steka en stund, och åh så sjukt skönt!
Sen kom även Johan, Martin, Cassandra och Elvira förbi en stund och pratade, inte igår man träffade dom precis!
Har även fått grillat till middag, vilket var sjukt gott.  Och nu sitter jag här och försöker funderar ut vad jag ska hitta på för nå kul ikväll... Foten sammarbetar inte överhuvudtaget längre, så nå ansträngande har jag inte tänkt göra, får väl se om de kanske bara blir en lugn hemma kväll eller något! :)
Sommar!

Just another day

Gårkvällen blev helt underbar med underbara människor!
Denna dag började väldigt tidigt, blev väckt 08.00 imorse av min kära mor, gick upp trotts att jag var typ tröttast i hela världen. Vid halv 9 rullade vi vidare mot Piteå för att gå på någon jätte stor loppis i badhusparken eller något sånt, rätt kul faktiskt, sol och värme, plus en härlig tur med päronen!
Nu har vi typ just kommit hem, så nu blir de nog att bara ta de lungt en stund för att vila.
Sen får vi väl se vad som händer.
Kanske sticker till Luleå ikväll med lite tur, vi får helt enkelt vänta och se vart mina fötter bär mig ikväll!
Jag och finaste Karro igår! ♥

Underbart med sol!

Denna morgon började ju som sagt med sovmorgon vilket var sjukt skönt!
Dagens första lektion var idrott, då blev de en promenad med Frida och Matilda till sunnanå, eftersom foten inte pallar att vara med och göra för mkt.
Sen vart de lunch, äcklig mat.
Sen träffade jag fina My och Melissa, så Melissa satt med mig på svenska och hjälpte mig lite med min debattartikel som skulle vara klar idag, och de gick finfint!
Sen när vi slutade for jag hem, gick till finaste Karro, och vi skulle gå till pizzan för att käka, men de blev ett stopp påvägen, vi gick in på Ursviksskolan och hälsade på gamla lärare som vi hade i 9:an, riktigt roligt faktiskt!
Sen blev de vidare mot pizzan för att käka, vi delade en pizza, och gud så sjukt gott de var!
Blev ju en promenad på köpet också, ca 4km, inte illa pinkat :)
Nu blir de att städa upp lite i mitt rum, sen röra jag mig vidare mot Karro för att troligtvis spendera kvällen med henne och Josse, sen blir de väl kanske att träffa Oscar en stund också! Vi får helt enkelt se vad kvällen bjuder på!
Men vi brukar alltid ha sjukt kul iallafall! :)

Ännu en ny dag full av möjligheter

Sovmorgon såhär på fredagen, kunde verkligen inte bli bättre!
Nog för att jag sov lite för länge iallafall, eftersom jag hade tänkt hinna duscha osv... Men har iallafall hunnit tvätta håret, så de är lungt!
Så nu blir de bara att klä sig och chilla lite innan bussen går.
Goväder ute idag också! klagar verkligen inte :)
Världens finaste! <3

Du ska inte få förstöra mitt liv

Denna skoldag har rullat på precis som alla andra, hade sovmorgon till 10 SKÖNT! Sen hade vi bara en lektion sen hade vi hål i 2 och en halv timme, vilket inte var lika kul. Men då vart de iallafall en sväng in till stan med My,Robin och Nicke. Sen satt vi bara på skolan och pratade om allt mellan himmel och jord.
Och gud vilket underbart väder de är ute nu, nu kan man verkligen säga att sommaren är nära. Och jag längtar så sjukt äckligt jävla mycket. Alla mina och Malins planer, allt kul vi har tänkt göra i sommar, fick ett sms igår där de stod " Ja fyfan va kul vi kommer ha! Inte varje sommar lillasyster fyller 18!! <3 " Kan inte annat än att bli glad av smset. Så nu taggar vi sommar och sol!
Och vad denna kväll kommer bestå av återstår fortfarande att se, beror helt och hållet på om jag orkar röra mig ut eller inte, men de tror jag nog! Så vi får väl se! :)
JAG ÄLSKAR DIG BIGSIS!!! <333

Minnen som aldrig kommer försvinna

Sitter nu och lyssnar på musik för att försöka stänga tankarna ute för jag orkar inte med dom just nu.
Ska även alldeles strax börja gå mot Karro för att hitta på något ett tag.
Just nu får jag inte ens orden att kunna gå ihop, har suttit och försökt formulera en mening i säkert 10min utan att lyckas, för allt bara blir fel hela tiden.
Så nu ger jag upp med att försöka få detta inlägg vettigt. För de kommer enda inte leda någon vart i slutändan endå så.

Vart tog glädjen vägen?

Undra vart all min glädje tog vägen egentligen, känner mig inte taggad på att göra någonting längre, känner mig inte ens nästan glad, vad är de som händer med mig?
Och skallen värker hela tiden. Ingenting är som de ska.
Jag tror jag behöver en ny start, men vart ska jag börja egentligen? Jag har ingen aning om någonting längre, kan inte tänka, kan inte göra någonting utan att allting bara blir/känns fel.
Vill bara att glädjen och livslusten ska komma tillbaka, så att allt kan bli lika bra som de var bara för någon dag sedan, när jag var på att göra allt, när jag verkligen uppskattade livet, och tyckte att allt var kul, när jag kunde skratta åt mina egna skämt, när självfortroendet enda var hyffsat högt. Men även de har sjunkit ner på botten igen, och jag trivs inte med någonting. Skulle helst av allt bara vilja ligga hemma i sängen hela dagarna och bara dö eller något.
Och bara ignorera allt som har med livet att göra ett tag, för att kanske kunna tänka igenom allt, för att försöka få en förändring, komma på hur jag vill ha de, och hur jag ska göra osv. För de enda som kommer funka är nog en förändring, en ny start helt enkelt, för att komma över allt detta. Fast egentligen vet jag inte riktigt vad de är jag måste komma över, har bara hamnat i en jävligt dålig svaka i livet. Och måste försöka ta mig upp igen, hur de nu ska gå till, för jag har ingen ork, orken är också som bortblåst.
Everything is just wrong.

Jag kunde dö för dig, men nu är du död för mig

Sitter nu och lyssnar på musik, men skallen håller på att sprängas, dehär är verkligen ingen toppen dag för min del.
Men drar iallafall snart på mig skorna och solbrillorna och drar iväg för några rundor basket, för att kanske få upp humöret lite, och för att kanske lämna alla dessa tankar hemma för ett tag, eller ännu bättre, jag kanske lyckas bli av med dom på vägen, de skulle vara perfekt.
Orkar inte en till sömnlös natt..
Men jag är rädd för att tankarna och livet har sprungit ikapp mig igen, vilket jag inte ville skulle hända.
För nu vet jag inte vad jag vill med varken mig själv eller livet längre.
Allt har blivit upp och ner å bak och fram, ingenting är som de ska längre.
Vågar inte visa mina känslor, vågar inte ens prata med mig själv om dom längre, dom bara springer omkring i skallen på mig och jävlas.
Jag hoppas verkligen att jag lyckas springa ifrån tankarna och livet igen, vill bli av med de ett tag till, orkar inte ta tag i skiten just nu. Allt är för komlicerat för de just nu.
Allting har blivit kaos, vet inte ens hur jag ska uttrycka mig för att allting ska låta rätt. Allt blir bara fel, jag tänker en bra tanke i huvet, men när jag väl ska formulera de så blir allt bara konstigt, och jag vet inte ens vad jag själv snackar om. Jag kanske håller på att bli ett känslomässigt nerv vrak?
Jag vill inte, jag orkar inte, de får inte hända. Inte nu iallafall. Sånt får jag ta i tu med en annan gång. Helst i ett annat liv.
En sak är då helt säker, jag känner inte igen mig själv längre, jag som trodde att jag var glad och hade ett underbart liv med underbara vänner, tänk att någonting sånt kan gå över på bara några minuter, till och med sekunder. De är fan hemskt.
Jag har alltid klarat av sånt här förut, jag vet att jag kan, och jag vill ju?
Men varför går de bara inte? De är en fråga som jag ställt mig själv minst 1000 gånger senaste dygnet, men jag får inget bra svar på de. Kommer jag nog aldrig få heller.
Hoppas iallafall denna period tar slut snart. För jag orkar verkligen inte med mig själv längre.

Jag lever, men inte fan är de mer

Är nu hem kommen efter en sjukt tung skoldag, mattenationella i 4 timmar. Gick inte så jätte bra, är inte super duper lätt att tänka och försöka koncentrera sig efter bara 35minuters sömn.
Men jag har hankat mig fram hela dagen.
På hålet satt jag och pratade med brudarna i klassen, blev även en tripp in till stan i govädret för att köpa glass.
Sen på sista lektionen var jag så sjukt trött så jag somande. Somnade även på bussen påväg hem.
Nu blir de strax att käka lite, sen får vi väl se vart fötterna bär mig ikväll.

Döda mig långsamt

Ja denna dag kommer ta död på mig, har nationella i matte i 4 jävla timmar. Och jag har bara sovit 35min inatt, så jag är gode trött. Känns som om jag skulle kunna somna HÄR OCH NU!
Så denna dag kommer verkligen inte vara en toppen dag, kommer typ lägga mig å sova direkt jag kommer hem...
SKIT DAG!


Känner att de vart mycket plugg för mig ik...

Känner att de vart mycket plugg för mig ikväll not! Först for jag å Karro på konsum å träffa Malin. Sen kom Oscar å hämta oss och då for vi in te stan å käka. Sen hämta vi Tim å for å spela fotboll ett tag :) sen vart de konsum igen för att köpa Cola. Sen lirade vi lite basket! Och nu ligger jag hemma i sängen och ser tv :) Blev en bra kväll med underbara vänner! :)


Dör av allt jävla plugg

Denna dag har rullat på precis som alla andra skoldagar, den har dock gått jävligt fort!
Sen jag kom hem har jag hunnit vara förbi Karro en stund och vi låg ute i solen och bara tog de allmänt jävla lungt.
Och sen låter de som att de blir att dra å käka någonstans, men vi får väl se! 
Nu ska jag iallafall sätta mig och skriva klart alla mina svenskauppgifter som ska vara klara den här veckan. Har 3stycken jag måste göra. Och två av dom är sen förra terminen, som jag fortfarande inte har lämnat in, men nu jävlar ska jag ta tag i de här!!

I will never forget

Sitter nu och dunkar musik vilket kanske inte är de bästa eftersom jag har ont i huvet, men de skiter jag i just nu, för jag orkar inte tänka, har ont typ överallt känns de som, har ont i huvet, ont i magen, ont i foten, och träningsvärk typ överallt.. Denna söndag kommer döda mig.
Nu blir de nog snart att fara å käka lite med karro å oscar.

Underbara bästa fantastiska

Kan inte annat än säga att gårkväll blev helt underbar! Mycket skratt, alla var glada och allt var bara helt bra!
Tack alla inblandade igår!
Somnade nästan direkt jag kom hem och la mig i sängen inatt..
Idag blir de en lugn dag, har lite små ont i skallen.. och min fot värker mer än aldrig förr...
Jag älskar dig! ♥

Lördagkväll

Denna lördagkväll kommer bestå av, middag, basket, och lite annat, med en massa trevligt folk!
Denna kväll kommer nog bli helt underbart bra!
Nästan klar för kvällen nu!

Har nog aldrig uppskattat livet lika mycket som nu

Denna dag började med att pappa väckte mig vid 10 ungefär, då gick jag upp direkt för att käka frukost och sen rullade vi in mot stan för att fara och kolla på massa typ sommarbilar eller va man nu ska kalla de.
Sen har vi varit på loppis. Och en runda på solbacken har vi också hunnit med.
Har även hunnit med att övningsköra till farmor en sväng, kanske inte super bäst för min fot men de spelar inte så stor roll. Måste ju som ta tag i körkortet typ NU!!!
GE MIG SOMMAR NU!!!

Nu är jag hemma efter en helt underbar kvä...

Nu är jag hemma efter en helt underbar kväll! Var först hos Karro och gjorde oss klara, och agerade mästerkockar! Sen kom Oscar och då satt vi bara å kolla på tv och pratade osv :) Sen for vi in till stan för att gå på bio! Blev American pie! Såg den med världens finaste! Medans Karro och Oscar satt två rader nedanför! Helt underbar kväll! Nu ska jag se tv en stund sen sova :)!


Mysfredag

Har nu käkat en storportion grillat med potatissallad, så nu är jag mätt och belåten!
Så nu ska jag packa ner smink och lite kläder osv, sen rör jag mig sakta men säkert mot Karro för att göra mig klar där. Och sen far vi nog in mot stan för andra äventyr, låter som att de kan bli bio osv.
En riktigt bra fredag!
MYSFREDAG med andra ord :)
Världens finaste vän! ♥

Dansa pausa

Idag har ju hunnit med en sväng på stan med mamma och pappa.
Fick en ny bikini av mamma, kollade även lite andra kläder, men köpte inget. 
Var sjukt jobbigt att hoppa runt med kryckor, typ de värsta jag någonsin gjort i hela mitt liv...
Nu blir de nog att gå förbi Karro en stund och kolla vad planerna för ikväll är!

Never look back

Denna morgon började med att jag halvers försov mig.. Inte speciellt ovanligt när de gäller mig.
Men väl på vårdcentralen så fick jag veta att jag har en inflamation i fotjäveln, så får inte gå för mycket på den, och om de inte går över med medicinen jag ska hämta ut så måste jag till en sjukgymnast.. blääääääää!!
Nu blir de iallafall snart att fara in till stan, ska på apoteket och hämta min medicin och "gå" några vändor på stan med mamma!

Kan inte annat än vara lycklig

Denna kväll har spenderats med finaste karro, vid 5 tog vi bussen in till stan och gick och käkade på Tatung, och fyfan va gott de var! Och så sjukt mysigt att bara sitta och prata och ha de allämnt bra.
Sen träffade vi Tony en stund efter vi hade käkat. Och vid 7 tog vi bussen hem igen, väl hemma låg vi bara och degade, sen kom Robin och vi bara satt och tog de lungt. Sen kom även Mange förbi en stund och var social. 
Och sen vandrade vi hem till mig, och jag bytte kläder och hämtade bollen, sen gick vi vidare mot skolan för att lira några rundor basket.
Och nu ska jag strax gå och lägga mig eftersom jag ska vara på vårdcentralen kvart över 8 imorgon för att kolla upp min fot som bara blir värre och värre hela tiden.
Underbart gott! ♥

Middagsdejt

Har nu just gjort mig klar, ska bara byta kläder tror jag, vill inte ha mjukiströja..
Och på ett tag drar jag in till stan och käkar med finaste karro! :)
Sen får vi väl se vart våra fötter tar oss, om vi far hem igen och spelar lite basket, eller om vi blir kvar i stan och chillar eller vad vi riktigt gör, men något kul blir de iallafall! :)

Regnet ger mig chansen att få en mysdag

Nu har jag precis kommit ut ur duchen, så sjukt skönt!
Och nu blir de att krypa ner i sängen och se om de är nå bra på tv, annars blir de att slå igång någon bra film att ligga å glo på, och om inte regnet ger med sig så blir de nog tv tittande resten av kvällen! :)

De gör ont, men enda inte

Denna dag har hittils beståt av att följa mamma och pappa på loppis i brist på annat,
och vad som händer resten av dagen/kvällen återstår att se, beror helt på väder och ork osv...
För foten sammarbetar verkligen inte nu längre..

Nu är hemma efter en helt underbar kväll m...

Nu är hemma efter en helt underbar kväll med fina vänner, massor av skratt och några rundor basket! Men att jag spelade basket får foten lida för nu, för nu är de ännu värre... Och jag hoppas mobilen överlever alla stötar den fått ta ikväll, för den har flugit ur fickan ett antal gånger ikväll! Nu blir de se tv ett tag som vanligt sen sova! För imorgon blir de nya äventyr :)


På en fot

Sitter nu här och dunkar musik, och ska alldeles strax börja bege mig mot skolan för att umgås med fina vänner!
Blir inget basket spelande för mig ikväll pga min dumma fot, men umgås kan man alltid göra enda.
Dock känns de som om de kommer ta tusen år att gå dit men, jag får gå sakta! :)

Åhh vad jag blir glad...

Denna skoldag har varit en riktigt jävla plåga... Foten är värre än någonsin nu, och på tal om de, så hoppar jag runt på kryckor och känner mig allmänt jävla utveckligsstörd/handikappad..
Vi som har LÅNGHELG nu, hur kul kommer den bli när jag inte ens kan gå?????
Just love life!
Finast i hela världen! ♥

Ikväll har vi spelat basket och bara haft ...

Ikväll har vi spelat basket och bara haft de allmänt bra! Men min fot ger upp mer och mer nu:( nu kan jag knappt gå, gör ont i hälen, i vristen och de ila upp i benet... Gör ont även om jag har foten stilla nu.. Morgondagens skola kommer bli ett helvete.. :/ Nu ska jag se tv ett tag sen sova! :)


Du tar död på mig

Denna skoldag har väl rullat på hyfsat, hade sjukt ont i magen och huvet i början av dagen med de gav med sig.
Men min fot har bara blivit värre, och nu kan jag knappt gå på den.. Så vi får väl se om de ens blir nå basket spelande för min del ikväll..
Fick även veta idag att jag har F på psykologin, men de finns ett kompliterings tillfälle så då blire sten plugga till de sen!
Har även fått veta att jag inte behöver gå om 1:an vilket känns så sjukt jävla skönt! ;D;D;D
Nu kan jag äntligen andas ut och bara längta till de efter längtade sommarlovet! :)

Livet leker mer än någonsin

Sitter nu på skolan och är jävligt trött.. Fyfan vad jag hade svårt att få mig upp ur sängen imorse när väckaren ringde, hade bara velat ligga kvar och sova resten av dagen.
Magen sammarbetar inte idag heller, har svin jävla ont... Plus att jag typ har fått skavsår också.. Så kan inte ha mina skor, och de gör fan ont om jag inte har skor också...
Undra hur fan jag ska klara av denna dag...
Ikväll blir de troligtvis att vara med finaste Malin!


Fan va jag älskar dig!♥


Kåge

Sitter nu i Kåge hos My, eller ja har varit här sen just efter 4. Har hunnit duscha, och äta. Super god mat!
Nu blir de att sätta sig och plugga en stund, sen får vi se vad vi hittar på. Men något kul blir de nog.
Och vi får se om jag sover här inatt eller inte, för jag har jätte ont i magen, och om inte de går över så vill jag helst sova i min egen säng inatt...

Vilken bra start på dagen

Denna morgon började ju bra... NOOOT!
Började med att jag vaknade typ 20min innan bussen gick, så skyndade mig att packa allt som skulle me och snöra på mig nå kläder å sen sprang jag till bussen. Väl uppe vid bussen insåg jag att jag hade glömt busskortet hemma, så de var bara att gå hem igen, och be mamma skjutsa mig till stan. Och när jag väl är på skolan inser jag att vafan jag har ju sovmorgon till tjugo i tio..... GREAT!!!!


Ikväll sover jag hos denna underbara brud!♥


Denna kväll har bestått av basket med Karr...

Denna kväll har bestått av basket med Karro,Ida,Mange,Amanda och Danne :) Har även varit in te stan en sväng med Karro och mange, där blev de lyxShake och tanka, sen for vi upp på norrböle och träffade finaste danne en stund! :) Nu blir de se tv en stund sen sova! Och imorgon efter skolan blir de att följa my till kåge och sova där! :)


Du har gjort mig så jävla förbannad, hoppas du mår bra nu

Sitter nu och käkar lite smörgåstårta, mamma och pappa drog iväg till Bergsbyn för att käka pizza, men jag var inte alls sugen eftersom jag käka de i Umeå igår, plus att jag har mått så jävla illa hela jävla dagen!
Men nu med lite mat i magen så mår jag faktiskt bättre!
Och vad som händer ikväll återstår fortfarande att se, blir antingen att hitta på något, eller bara ligga hemma och ta de lungt, har fortfarande sjukt ont i skallen....
Världens finaste vän! ♥

Umeå levererar

Gårdagen var helt underbar, kommer aldrig glömma den kvällen alltså!
Åkte dit me Håkan på morgonen och vi for på " bilutställningen " med ola lisa carro törne osv. Sen vart de en sväng på biltema bara för att fördriva lite tid. Sen blev de att fara på mariehem och käka pizza, så sjukt gott. Sen blev de biltema en sväng till bara för att fördriva lite mer tid. Sen for vi inåt mot stan en sväng. Sen for Håkan och Törne hem så jag blev lämnad i Umeå. Nej skoja, men hem for dom faktiskt, men gick å mötte Tim utan för olles för där satt han Tim å Emanuel och drack öl, vi blev där ett tag satt å snacka å bara hade de allmänt trevligt! Sen vart de att fara å hitta nå ställe dom kunde käka på, sen blev de några varv runt Umeå. Sen in på olles igen för att fördriva lite tid. Vid 7 halv 8 någongång började vi rulla mot Burträsk, för att fara förbi Filip en sväng. Och sen for vi in till stan å snurra osv. Sen vid halv 12 kanske, släppa dom av mig i Ursviken, men fick hämtning av en annan kompis och drog in till stan igen. Där jag träffade Arvid och satt å snacka ett tag. Och sen började vi rulla hem igen, så sjukt skönt de var att lägga sig i sin egen säng!
Helt underbar kväll! Har inte mått sådär bra på jag vet inte hur länge!
Tyvärr enda bilden jag hitta sen igår kväll.
Dock snodd av tim, sry :]

Nu är jag hemma och ligger framför tv:n, b...

Nu är jag hemma och ligger framför tv:n, blir alla kolla ett tag eftersom jag inte är speciellt trött! Denna dag/kväll har varit hur bra som helst! Kunde inte fått en bättre dag! Träffat massa underbara människor som betyder mycket! Visst har kvällen varit känslosam, men bara nu mot slutet, känns bra att ha pratat "ut" med någon som verkligen lyssnar och förstår vad man pratar om! Tack alla inblandade för en helt oförglömlig kväll! :)


Denna dag har varit hur bra som helst, och...

Denna dag har varit hur bra som helst, och dagen/natten kommer nog fortsätta vara lika bra! :) Umeå var inte så jätte ball, var bilutställning och sånt, vart kallt och jävligt! Men resten av dagen och kvällen har varit bra! :)


UMEÅ

Denna morgon startade med huvudvärk och att jag är svin trött efter alldeles för få timmars sömn, undra om jag kommer klara hela dagen/kvällen? Hehe ska nog inte vara några problem.
Nu börjar jag känna mig stressad, sitter här i morgonrock och blött hår och jag får hämtning om en timme;o
Dags att skynda lite :)
Drar sen till UMEÅ och lever livet till fullo! Nej men ska ha en sjukt grym kväll med underbara människor!

Nu är jag äntligen hemma i sängen efter en...

Nu är jag äntligen hemma i sängen efter en mycket rolig och fin kväll med beckis och Sandra! Bjurre var även med på ett hörn! :) Nu blir de att se tv en stund, sen sova, blir att gå upp 7 imorgon för att hinna göra sig klar. För kvart i 9 får jag hämtning för att rulla mot stan. Och vid halv 10 någon gång rullar vi vidare mot Umeå! Hoppas på en kung dag/kväll/natt! :)


Inte stark nog

Tänk att så små saker kan få en att bryta ihop helt,
Och att man inte får sova längre gör ju inte saken bättre heller,
jag som försökt tänka på annat hela dagen, och faktiskt lyckats,
asså kommer bakslaget nu, och "hela" världen rasar samman igen...
Jag orkar seriöst inte..

Jag klarar mig utan dig även fast de är svårt

Sitter nu på skolan och har haft värsta långa hålet, från halv 10 till 12, så vi börjar om en halvtimme. Då är de svenska en timme sen slutar vi. Då blir de att fara hem och tvätta osv! För imorrn rullar vi mot Umeå och spenderar hela dagen/kvällen/natten där! Kommer bli en otroligt bra kväll! Jag är taggad som fan!


Med tiden försvinner du sakta men säkert ur mitt liv

Nu har jag fått i mig lite mat, blev inte mycket men lite iallafall!
Karro har även anlänt hit, och vi ska alldeles strax bege oss mot Grottan för att köpa lite cola, sen blir de vidare mot skolan för några ronder basket!
Känner att livet börjar få en mening igen! ♥

Vänskap är något fint, och något man ska vara rädd om

Denna dag har väl rullat på precis som alla andra skoldagar, förutom att jag har varit sjukt trött efter alldeles för få timmars sömn, somnade kring 04.15 imorse.. Och mycket mat har jag väl inte fått i mig heller.
Kvällens planer är iallafall att umgås med Malin, vad vi rikt ska hitta på återstår väl att se! Men nå kul hoppas jag väl på att vi ska göra. Eller bara prata och umgås som bästavänner gör!
Love you!♥

If you wanna be happy

Nu känner jag att jag suttit hemma själv på tok för länge.
Så nu drar jag iväg till Karro för att sen troligtvis bege oss mot skolan för att spela en runda basket eller två. Känner att jag behöver komma ut, tankarna snurrar för mycket när jag sitter hemma.
Så vi får väl se hur de går att spela basket efter alldeles för få timmars sömn inatt, och på tom mage? Tror inte de är någon bra kombination. Men jag kan inte sova, och jag kan inte äta för då mår jag bara illa, och de känns som om jag ska spy upp skiten igen... Ingen höjdare överhuvudtaget.
Tur jag har fina vänner som vill göra något för att försöka få mig på bättre humör! ♥

Live my life

Denna skoldag har rullat på precis som alla andra, lite små deppad under morgonen men de gick rätt fort över, eller jag försökte så gott jag kunde med att vara glad, försökte tänka på något annat, och de funkade faktiskt!
Denna kväll kommer bestå av vaddå? Bra fråga. Får väl helt enkelt se vad jag hitta på! Men nåå kul vi jag iallafall göra nu när humöret är uppe! :)

Gammal kärlek rostar aldrig

Även fast de var länge sen jag hängde med brudarna och de känts som om vi glidit ifrån varan på senaste tiden så var denna kväll en helt underbar kväll! Trodde de skulle vara spändstämning, men humöret var bra, stämningen på topp och allt bara flöt på presic som vanligt!
Tack för att ni finns, utan er skulle jag inte klara mig!♥

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta

Denna dag har ju inte varit allt för bra, men den hade varit mycket värre om jag inte hade haft mina fina vänner som alltid ställer upp för mig! Utan er skulle jag inte vara den jag är idag, är så otroligt tacksam för att jag har er, ni gör verkligen mitt liv värt att leva och jag kommer aldrig kunna visa min tacksamhet ordenligt. JAG ÄLSKAR ER!♥
Denna kväll kommer bestå av att försöka sluta gråta, och att försöka inse att de inte är en dröm utan att de är verklighet, att de verkligen har hänt.. Vilket är sjukt svårt just nu, vet inte vilket ben jag ska stå på, vet inte vad jag ska säga när någon försöker säga något snällt eller trösta, för då kommer de bara ännu mer tårar..
Ska även börja basket säsongen för detta år, med några fina vänner för att kanske bli på bättre humör!
Ni är de bästa jag vet, utan er skulle inte JAG vara JAG!
Jag älskar er så sjukt mycket! ♥

Tankarna bara snurrar och snurrar

Denna oro är olidlig,
Allt känns fel och konstigt.
tankarna snurrar som fan och jag får inte stopp på dom,
fantasin flödar och jag inbildar mig massa konstiga saker hela tiden,
jag vet inte hur länge till jag kommer klara av denna smärta,
men jag kommer kämpa ända in i slutet,
för detta ska jag klara,
hur svårt de än kommer bli så ska jag klara de!


Att känna dina andetag

Denna kväll kommer bestå av mys med pojken och bara ta de allmänt lungt.
Blir att hoppa in i duschen nu, sen följa Malin på ok en snabbis å hämta hennes packet!
Sen vid 8 blir de att lägga sig framför tv:n och kolla hockeyn :)

Jag vet att jag är din, och att jag alltid vill vara de!


I wish and hope that we succeed


Söndag

Ja då var de åter söndag igen då.
Denna söndar har de inte hänt ett skit, vaknde vid 2 kanske? eftersom jag somnade någon gång efter 4, inte så konstigt med tanke på att jag var hemma halv 4..
Denna dag kommer fortsätta att vara lugn, har ingen ork för att göra något, humöret är inte alls på topp heller, så ska nog duscha och sen krypa ner i sängen och bara vara!

Världens finaste

Kan inte annat än säga att jag har världens finaste mamma&pappa!
Kommer aldrig kunna tacka er för att ni sätter er och kör till renholmen kl2 på natten när de är snöstorm ute.
Jag älskar er så jävla mycket!!♥♥

Forever alone

Igår kväll blev de burträskbingo med Jonas,thomas,jalle,per,simon,simon,danne och danne. tror inte jag glömde någon men är inte helt säker. Och vårat lag vann ju tyvärr inte.
Och idag har vi gjort absolut ingenting, bara legat hemma å degat. Och nu funderar jag på att gå å lägga mig eller något, har jätte tråkigt, har även börjat få ont i magen.

Tills vi dör

Sitter nu hos Älsklingen och har varit här sen typ 2.
Vi har inte gjort så mycket, men iallafall varit in till byske och hämtat Thomas, så nu sitter dom och spelar xbox medans jag sitter här och nördar ett tag.
Vad som händer ikväll återstår väl att se, men något kul blir de nog! :)

Sitter nu på bussen påväg te Älsklingen fö...

Sitter nu på bussen påväg te Älsklingen för att tillbringa helgen där! Blir väl iallafall att fira honom, sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på! Hoppas på en bra helg iallafall :)


Present

Har tråkigt, så de får bli en bild på Älsklingens present !

Det finns ingen väg tillbaka

Så sjukt skönt att vi fick sluta 12.00 idag!
Tog då bussen hem och nu sitter jag här, när jag kom hem tog jag lite fika, satan så gott me varma bullar osv. De blev min frukost/lunch.
Ikväll blir de att plugga till matteprovet imorgon, ska väl även försöka att städa upp i mitt rum eftersom de ser förjävligt ut där inne! Och packa ska jag också göra, för imorgon far jag till min Älskling och tillbringar helgen med honom, åh så underbar de ska bli! <3
Jag har bildbrist som fan...

GRATTIS!


Grattis på födelsedagen finaste! ♥


Jag ser ljuset på andra sidan tunneln

Valborgs orkar jag inte ens prata om, eller asså den var både bra och dålig. Mer än så orkar jag inte ta upp nu.
Denna dag har rullat på precis som vanligt, fick besök på skolan av finaste Beckis en stund. Vi käkade, och satt å prata om allt mellan himmel å jord, men mest om valborgs osv.
Sen har jag även hunnit göra Victor en tjänst sen jag kom hem, hans kort hade pajjat och behövde pengar, så han överförde pengar te mig så for vi på konsum och tog ut!
Och kvällen planer är nog att umgås med Karro en stund!
Har även varit och köpte Älsklingen födelsedagspresent nu! :)
Jag å beckis förra sommarn på crusingen! ♥

Jag orkar inte

Jag älskar dig så sjukt mycket, och vill verkligen inte förlora dig.
Vi klarar de här tillsammans älskling! ♥



De bästa, och finaste jag har!♥