Party

Gårkvällen blev lugn och fick besök av karro en liten stund, och sen gick vi ut och satte oss utan för folkan och bara babblade om vad som hade hänt under helgen och vad som händer på valborgs osv!
Börjar denna valborgs med att ta en sovmorgon, börjar 09.40 idag, och slutar 11.50! fyfan vilken skön dag.
Sen blir de mest troligt att gå till Rebecca och umgås ett tag, sen tar jag bussen till Bastu och umgås med min Finaste pojke och alla andra!
Jag saknar er! ♥

JobbJobbJobbJobb

Har nu varit hemma ett tag efter en heldag med jobb. Gick riktigt bra, fick fort upp ett bra tempo så allt rullade på väldigt fint.
Även fast jag var sliten som ett djur imorse när väckaren ringde, sov inte speceillt bra inatt, låg och grubbla och fundera lite för mkt, och jag kom fram till att jag aldrig har varit såhär kär i någon i hela mitt liv. Utan finaste skulle jag inte klara mig.
Hursom ikväll blir de att duscha och packa, sen bara ta de förjävla lungt, och sova tidigt, vill ha måndag NUNUNU, vill bara till Bastu och kramas med min pojke, bara av att tänka på han så får jag tårar i ögonen, jag vet seriöst inte vad jag ska ta mig till. Tur de snart är måndag iallafall.
Kort dag på skolan imorrn också och de känns jävligt skönt. Så direkt när vi slutar imorrn drar jag till bastu för att spendera min valborgs där. Och jag tror inte den kan bli annat än KUNG och hur underbar som helst!
De absolut bästa som hänt mig! 
Älskar dig så sjukt mycket älskling♥

Home

Har nu landat på hemma plan igen efter en sjukt bra gårkväll! Okej, på slutet blev de väl lite kaos men sånt man får ta, och de löste sig ju till vissdel, resten löste sig imorse när vi vaknade.
Vi har även hunnit med en tripp till Norsjö idag. Annars har vi bara legat hemma i sofforna och degat hela dagen. Kändes förjävligt när jag stog på tågstation i bastu nu ikväll och gav Finaste en "hejdå" kram för att jag skulle hem, jag vill inte jobba imorrn, jag vill bara inte. Jag vill fortsätta ligga i bastu och bara slappa hela dagarna. Bara vara där med min andra halva, och bara få rå om honom. Saknar han som fan redan nu. Vill ha MÅNDAG NUNUNUNU!!
Du gör mitt liv värt att leva älskling! ♥

@Renholmen

Har nu landat hos Älsklingen för ett tag sen, han står nu i duschen och jag sitter här och nördar lite. 
På ett tag bli de att fara mot Byske för att fara på butiken för att kolla in den, dom öppnar idag, så de ska bli spännande. Och sen gissar jag på att vi rullar mot stan för att möta upp Robbin och Petra, inte helt säkert ännu om vi far ikväll eller om vi sover här. Och om vi sover här så stannar jag hemma imorrn... Pga att jag måste jobba på söndag=/ känns jävligt trist faktiskt. Men har ju enda skola på måndag så de kvittar väl.
Hoppas iallafall på en bra kväll!

Mot nya underbara äventyr

Ja denna morgon vaknade jag tio över 5, för då ringde älsklingens väckare! Det var bara att kriga sig upp och gå ner och göra frukost, och sen pussa lite på han innan han for till jobbet. Men de är ju bara några timmar kvar tills jag träffar honom. Och ikväll blir de att först fara ett tag till Byske när han slutar, för att kolla in nya butiken som öppnar idag. Sen rullar vi vidare mot Petra och Robbin i Bastuträsk!
Kommer bli en super helg. Fast jag åker hem imorrn kväll eftersom jag jobbar på söndag. Men åker tillbaka på måndag för att "fira" valborgs med dom. Helgen kommer bli hur kung som helst! :)
bjuder på en fin morgonbild..

on the road

Imorse var jag faktiskt otroligt pigg när jag vaknade, klädde mig och pratade lite med mamma sen begav jag mig till bussen. För att sedan bege mig mot scandic för att skriva svenska nationella, uppsats stod på schemat. Och de gick faktiskt bra, skrev hela 5 sidor och känner mig sjukt nöjd med den insatsen.
Nu är de bara två lektioner kvar denna dag.
Sen blir de hem och mysa med pojken och planera inför helgen/valborgs.
Kanske bara KANSKE att vi beger oss mot Bastuträsk imorrn!


De finaste jag vet!♥


Utan dig skulle jag inte klara mig

Gårkvällen blev otroligt lugn och skön. Vi for in till Byske och käkade med Thomas. Och bara pratade och fördrev tiden rätt så länge. När vi kom hem igen blev de dusch. Och sen gick vi över till Simon för att kolla på hans skoter, som Per är sugen på att köpa, sen blev de att kolla hur långt dom har kommit i renoveringen av huset osv. Sen blev de att bara mysa ner sig i soffan ett tag och bara vara. La oss vid halv 12 någonting, och jag somnade nästan direkt, för jag var så sjukt trött!



Just the way you are

Har nu landat på hemmaplan igen. Har varit iväg med mammi och pappi en sväng till stan för lite små inköp, köpte mackor osv till nationella imorgon. Inte alls taggad, men de känns som att de kommer gå bra enda.
Nu resten av kvällen ska jag ta tag i de där med att plugga och packa. Vet seriöst inte om jag kommer orka plugga ikväll, men jag ska iallafall försöka, men jag vet att de kommer gå käpprätt åt helvete imorrn om jag inte pluggar, men jag känner inte orken, är trött och kroppen vill inte riktigt samarbeta idag...
Älskar er! ♥

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på går sönder.

Sitter nu på skolan och har engelskalektion, den slutar om 20min, då har vi hål i en timme innan svenskan börjar.
Och denna kväll kommer bestå av att städa rummet, packa och plugga till provet imorgon.
Och imorrn efter skolan far jag och sover hos världens finaste! ♥


Hemma igen

Nu har jag landat på hemmaplan igen efter en otroligt mysig helg. Vi har inte alls gjort mycket, utan bara rått om varandra och haft de jätte mysigt.
Ikväll kommer de inte hända mycket alls, utan jag kommer bara sitta här eller lägga mig framför tv:n, söndagar är till för att slappa! And i love it!

love you

Gårkvällen blev lugn med tv tittande och xbox med pojkarna, dom fick mig att spela nå krigsspel, och dom teama mot mig hela tiden så de gick inte så jätte bra.
Somande väl kanske vid 2 någongång, och imorse vaknade vi vid 11 halv 12 någon gång.
Idag har de inte hänt mycket alls, bara tagit de lungt och myst.
Vad som händer ikväll återstår att se! :)

you are my star

Ikväll blir de att packa och se hockeyn!
För imorgon efter skolan far jag till min andra halva och spenderar helgen med honom, ska bli så otroligt skönt att bara få krama om honom, eftersom jag inte har träffat honom på hela veckan..
Och ikväll hoppas vi att Aik vinner igen, så att vi får se finalen på lördag och heja fram dom till seger i år.
Har engelska nationella imorgn, muntligt, är inte alls nervös utan jag tror de kommer gå fin fint, hoppas iallafall på de!
Och efter de så har jag möte..... Vilken kommer gå åt helvete, för jag är så jävla arg!!!
Älskar dig mest av allt i hela världen! ♥

Ut på en promenad

Ska ut på en välbehövlig promenad nu, för att rensa tankarna lite, kan behövas!
Får sällskap av en fin vän! :)

Kaos

Denna dag kunde bara inte ha varit värre..
Snö jävlart överallt, och ett humör som är på botten, ingenting har gått som jag velat, tråkiga lektioner, äcklig mat, ont som fan i huvet, och ännu mer snö när jag skulle till bussen.
Tankarna snurrar och gör mig förvirrad.
Känns som om jag bara skulle vilja lägga mig ner och skrika och gråta, för att få ut all frustration jag har inom mig, ingenting känns bra, eller kul eller något. Vill bara sova eller aldrig mer gå ut utanför dörren.
Piss jävla skit dag!

I think back and remember how good everything was

Sitter nu här mätt och belåten, har just käkat!
Dunkar nu musik och ska väl strax försöka göra något vettigt.
Ikväll blir de iallafall att sitta bänkad framför tv:n och kolla på hockeyn.

Skooolaaaa

Snart är de lunch, lektionen har just slutat, men vi ska vänta på PerAndersson som ville käka med oss idag.
Är typ fisk eller nå sånt.
Denna dag har typ endå gått ganska fort, vi hade medicinprov för ett tag sen, och de gick väl enda hyfsat bra, med tanke på att jag inte pluggade så värst mycket igår..


finaste flickorna! ♥


Underbara älskade

Då var denna skoldag också avklarad. Känns förjävligt att vara tillbaka igen, hade gärna fortsatt ha lov. Lovet gick alldeles för fort, men de gör ju alla lov tyvärr..
Denna kväll kommer att bestå av att plugga till provet imorgon.
Ska även försöka hinna fixa lite i mitt rum, allt är inte riktigt klart än, lite saker som ska packas upp osv..
Saknar även pojken min hur mycket som helst. Sov dock hos han inatt, men jag saknade han redan när jag satt mig på bussen imorse och såg Renholmen försvinna sakta bakom mig :]
Ska försöka klara veckan utan honom, eftersom han jobbar eftermiddag i veckan.. Får se hur de går!

Party like a rockstar

Just nu håller jag på att göra mig klar för en super kväll!
Kvällen kommer spenderas i Jennifers stuga, med henne, Oskar, Per, Thomas och Jennifers syster och hennes kille!
Blir först att se hockeyn och nu hoppas vi på vinst! Sen blir de att grilla å käka, och senare under kvällen ska vi bada badtunna. Fyfan va jag är taggad. De kommer bli en toppen kväll med underbara människor! ♥

Ny klippt!

Inte så bra bilder men de får duga!

3månader <3

You are my everything
I love you more than anything else

Hockey&Mys

Ikväll blir de Hockey&Mys med min andra halva!
Jag älskar dig! ♥

Now everything is ready

Nu är de helt färdig målat i mitt rum! Vilket känns hur bra som helst, så nu är de bara att börja planera och fixa allt, bestämma hur jag ska möblera osv.. Känns jävligt kul faktiskt! Sjukt nöjd med målningen också! Jag har nog några dolda talanger trotts allt!
Har även beställt klipptid nu, så imorgon klipper jag mig! Och efter de färgar jag äntligen håret, som jag har pratat om i över en vecka nu!
gammal bild

12Mars

Har nästan nyss vaknat, ingen aning om varför jag är uppe såhär tidigt, men jag tror de är nerverna som spökar, den delen av mig som vill få klart i rummet nångång, visst hela jag vill de, men en del av mig vill ändå sova.
Nu ska jag dra på mig arbetskläderna och måla de allra sista som ska målas. Sen är de bara att börja ställa i ordning allt där inne igen. Och shiit va jag längtar!!!

You are my star

Nyss hemkommen från våran lilla tripp till Glommers. Fick köra hela vägen dit, och de gick hur bra som helst, höll mig på vägen hela vägen! De blev dock inget bilköp.. Men vi hade kul enda. På vägen hem, for vi förbi Österjörn och hälsade på Svenne, en kompis till pappa! Sen for vi även för bi Fjällboda och kollade på gamla stugan, och den såg sig lik ut. Och nästa stopp efter stugan vart Kåge för att käka, och gode hungrig var jag, de blev ett skrov, fyfan va gott. Nu ska jag nog bara slappa resten av kvällen, bara sitta här eller lägga mig framför tv:n och slå igång någon bra film eller något sådant, känner mig på tok för lat för att orka göra någonting vettigt ikväll!!

Glommersträsk

Nu beger jag mig alldeles strax ut på vägarna, ska nämligen övningsköra till Glommersträsk!
Pappa ska kolla på en bil, och han fråga om jag skulle följa, och jag gör de bara för att jag får köra, och för att fördriva tiden lite, känns som om denna dag gått sjukt segt eftersom man inte haft något att göra!...

Ännu en ny dag full av möjligheter

Vaknade kl 05.00 imorse av att Älsklingen väckare ringde, vi råkade ligga kvar och mysa lite för länge så de blev bråttom, jag slängde på mig morgonrocken och sprang ner och gjorde mackor åt honom medans han klädde sig. Gav han en hejdå puss, och sen gick jag upp å la mig igen! Fyfan va skönt, vaknade för bara en lite stund sen. Och sitter nu här och dunkar musik, fast jag egentligen inte borde, för skallen dunkar och bara jävlas...
Blir väl att försöka ta tag i målandet om ett litet tag för att få de bort gjort, är ju snart klart så!
Första bilden på oss :]♥

Hockey och mys

Ikväll blir de att se hockeyn och mysa med min favoritpojke!!♥

Andra varvet

Vaknade kring halv 11 imorse, då gick jag upp direkt, gick ner å gjorde mig nå frukost innan jag gick upp och satte på mig arbetskläderna för att sedan börja måla. Så nu är andra varvet klart, ska alldeles strax dra på mig arbetskläderna igen för att måla ett tredje varv, de börjar ta sig enormt nu.
Den svarta väggen är helg färdigmålad nu, så de är bara dom röda väggarna kvar, plus lite små grejer som ska målas svart. De här kommer bli kanon!

Yey

Eftersom allting är nedplockat i mitt rum och endast sängen och skrivborde är kvar där inne, så innebar de att pappa även tagit ut tv:n ur mitt rum. Och jag insåg att denna kväll skulle bli väldigt tråkig. Men jag fick en idé och gjorde en provisorisk (?) plast åt den. Så nu är även min kväll räddad. Så gissa var jag kommer ligga och slöa typ restan av kvällen och natten?! Jo i sängen framför tv:n!!!
En bild på en otroligt risig jag ..

Första varvet

Sen jag kom hem så har jag hunnit övningsköra med pappa. Och har ätit godmiddag.
Har nu även hunnit måla 2 väggar. Så nu är första varvet på dom klara, och imorgon blir de att måla andra varvet. Känner att detta kommer bli hur bra som helst. Luktar inte mumma i mitt rum nu men, fönstret står öppet för att vädra ut den värsta lukten, annars blir de nog att sova på soffan i veckan (a)

<3

Gårdagen blev sjukt bra, vi for ut och körde skoter med Nils och Ebba. Efter de vart de xbox-spelande i massor. Supergod mat. Ännu mer xbox-spelande. TV-tittande. Sen kom Thomas, och strax efter honom kom Jonas. Vi satt först och kollade skotrar på blocket. Sen for vi in till stan för att pojkarna skulle köpa snus. Så jag passade på att köpa Cola. Sen var vi bara ute och körde, och dunkade musik. Var hemma vid tjugo i 12 kanske. Då satte vi oss och spelade xbox. Somnade kring kvart i 2 någongång.
Idag blir de hemgång för min del. Känns tråkigt att måsta lämna Älsklingen. Men som tur är så ses vi snart igen.
Och jag hoppas att pappa kommer och hämtar mig, orkar verkligen inte åka buss hem....
Per å Thomas ni är bara för söööta!!♥

Kan inte annat än le

Igår var de ju tänkt att vi skulle ut och fiska med Jonas, men de vart inge av eftersom de hade varit minusgrader under natten och de hade blivit ett tunt islager. Men vi sysselsatte oss ett tag iallafall, pojkarna började bygga en damm osv. Sen fick vi även se 2 rådjur som sprang typ 20m ifrån oss om ens de..
På kvällen vart de lan med Thomas, pojkarna spelade krigsspel och jag spela Nhl.
Vad denna dag/kväll bjuder på återstår att se. Men något borde de väl bli iallafall.


Lördag

Gårkvällen spenderades med Per, Alle och Thomas. Dom spelade nå krigsspel på datorn, och jag spelade xbox.
Vi vaknade för drygt en timme sen, och nu väntar vi på att Jonas ska komma, sen beger vi oss ut och fiskar!
Solen skiner, och de är bara någon minus ute, kunde verkligen inte ha blivit bättre!!
Sen vad kvällen erbjuder återstår fortfarande att se. Men något kul borde de nog blir tkr jag =)
Finaste Per&Jonas♥

strålande

Har nu varit i byagården ett tag och ätit lite och träffat massa folk. Men jag å per blev små less å gick hem å la oss i soffan och käka godis ist. På ett tag blir de att gå tillbaka för att äta middag. Och sen skulle nog Jonas komma förbi ett tag. Och vad som händer ikväll återstår att se!!

80-års kalas

Denna dag började med att vi vaknade vid 8, gick upp och klädde oss för att sen gå vidare mot Älsklingens farfar som fyller hela 80år idag.
Så idag/ikväll firar vi han!
Sen efter de får vi väl se vad som händer =)
Imorrn blir de iallafall kanske att fara och fiska med Jonas, om inte de blir så blir de på måndag.
Ha en bra dag allihopa!

Looooooooooov

Sitter nu på skola och väntar på att sista lektionen ska börja, sen går jag in till stan och möter upp Rebecca för att sedan åka buss med henne till byske. Skönt med sällskap.
Sen kommer Älsklingen och hämtar mig i byske.
Sen kommer resten av helgen att spenderas med honom! ♥


Älskar dig!


Ny slipat

Nu har jag hunnit slipa klart alla hyllor som ska målas. Så nu väntar jag bara på att maten ska bli klar sen beger jag mig ner i källaren för att måla. Och senare någongång kommer my hit för att se hockeyn med mig!
Blir nog att se hockeyn i mitt rum, så att jag kan packa samtidigt, och kanske färga håret om jag orkar. Annars får jag göra de imorgon, för innan torsdag ska de vara gjort!

Du gör mig knäsvag

Sitter nu på skolan och ska göra något medicin arbete, har två lektionen nu direkt efter varan. Sen är de engelska, och sen den efter längtade lunchen. Efter lunch är de matteprov, vilket kommer gå käpp rätt åt helvete. När matteprovet är klart har vi hål, och då blir de en runda på stan med finaste Emma och Lydia!♥

Kvällen kommer spenderas nere i källaren för att måla hyllor osv.
Ska även försöka hinna med att färga håret ikväll. Måste även försöka ta tag i att packa allt som ska med i helgen. Och ett måste är att hinna se hockeyn också. Kommer bli en stressig kväll känner jag redan nu.




Mitt allt och lite till

Denna skoldag har rullat på precis som vilken annan skoldag som helst!
När jag slutade träffade jag iallafall Älsklingen, och fyfan va jag har längtar efter honom!
Efter middan for jag, mammi och pappi på solbacken, köpte hårfärg och lite annat småtjafs, gick även på Ica och köpte nästan 1kg godis, Älskligen ska få ett påskägg och resten ska jag tjocka i mig!
Ikväll blir de nog att börja packa lite smått inför helgens äventyr, blir fiske me Jonas, och lan med Alle och Thomas, sen blir de nog kalas också. Tur vi har lång helg i helgen!
Hoppas reslutatet blir ungefär som de här!

Allt nedpackat

Denna dag har bestått av att vi har varit och köpt färgen till mitt rum så nu känner jag att de är ett steg närmare!
Har även målat garderobsdörren ett varv till. Alla hyllor är nedplockade, så allting är nedpackat i lådor, så imorgon ska jag börja måla alla hyllor som ska målas. Sen är de bara vänta på att lovet ska börja så att vi får börja måla väggar osv.. Kommer bli gyrmt!!
Känns tomt när allt är nedpackat, och väggarna är tomma...