Mys hela helgen!

Efter skolan i fredags blev de att fara hem och slänga i sig nån mat, sen in i duschen, sen snabbt packa ner lite grejer, för att sen fara till stan och sätta sig på bussen för att överraska Älsklingen! <3
Sen blev de mys resten av kvällen.
 
Lördagen, blev även då en mysdag, och vid 3 rullade vi vidare mot Ursviken igen för att jag skulle jobba 16-21. Sen skynda jag mig hem för att mysa ner mig i sängen med Älsklingen.
 
Söndag, blev att umgås en stund på förmiddagen med mor och far, och åt tårta för att fira pappa.
Sen vid halv2 kanske kom Leif och hämtade oss, för att vi skulle rulla vidare mot Ume för att hälsa på Marcus mormor och morfar och äta middag osv, för att fira alla papporna på farsdag! Sen blev de hem och även då blev de massor med mys. Somnade hyffsat tidigt endå.
 
Imorse ringde väckaren 6, eftersom bussen går 7, och halv7 ringde dom från bemaningen och behövde mig på jobbet, så de var bara att ringa mamma för att be hon hämta mig i stan så att jag kom fortare till jobbet.
Jobbade 08.30-14.
Så sen jag kom hem har jag hunnit få i mig nå mat, för att nu gå iväg till bussen, för att ha praktik 16-21. DÖDA MIG!!! Så känns de just nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback